epikus
városi
menő

Egy sokoldalú sportmotor könnyed városi változatban. Minden napot izgalmassá tesz, ugyanakkor mindig készen áll az új kihívásokra.

Végtelen Erő

minden szögből

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

230KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

191KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

230KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

191KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. EGY INSTANT IKON

A Rosso termékcsalád jellegzetes eleme az exkluzív színe, a felépítmény piros színű alapokon nyugszik, amely javítja a dizájnt, felváltva az elegáns fekete felülettel. A különbségek a standard beállítással minimálisak, például a kerék küllőprofiljain a felület marása.

olvasd tovább

érezd a hang hatalmát

Az F3 800-ból származó soros háromhengeres motor abszolút mércét jelent teljesítményének, rugalmasságának és kompakt méreteinek. 110 LE és 80 Nm nyomatékkal a vezetési élmény minden körülmények között garantált.

Irányítás szabadsága

8 szintű kipörgésgátló és négy vezetési mód: Sport, Verseny, Eső és Egyéni. A motor karakterének megváltoztatása gyors és intuitív. Az eredmény? Négy kerékpár az egyben, és garantált vezetési élmény minden helyzetben.

High-tech mindenki számára

A teljes Rosso termékcsalád ugyanazzal a fejlett technológiával rendelkezik, mint a többi MV Agusta modell. Például a MotoGP-ből származó ellentétes forgattyústengely és kihúzható sebességváltó.

Minőségi fékrendszer

Az erő és modularitás írja le kiválóan a minőségi fékrendszert, amely Brembo féknyereggel rendelkezik, és fejlett Bosch 9 Plus ABS RLM-mel (hátsó kerék megemelkedésének csökkentése).
Foglald le
motorod most

Elérhető már 13.990 €-tól

Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.