Könnyű
Túrázó

Az MV Agusta nagy teljesítményű sporttúra motorkerékpárja kompromisszumot nem tűrő, kedvező árú kiadásban.

Végtelen Erő

minden szögből

NERO CARBON METALLIZZATO

ROSSO FOLLIA METALLIZZATO / NERO CARBON METALLIZZATO

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

230KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

191KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

230KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

191KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Totális ráhatás

A Rosso termékcsalád jellegzetes eleme az exkluzív színe, a felépítmény piros színű alapokon nyugszik, amely javítja a dizájnt, felváltva az elegáns fekete felülettel. A különbségek a standard beállítással minimálisak, például a kerék küllőprofiljain a felület marása.

olvasd tovább

érezd a hang hatalmát

Nincs kompromisszum a teljesítmény terén: a motor maximálisan kihasználja 110 lóerős teljesítményét és megkapta az összes elektronikai és a gépészeti újítást. A súrlódáscsökkentés és az Euro 5 tanúsítás megerősíti a soros három hengeres motor úttörő technológiáját.

Teljes High-Tech csomag

Az e-Novia által kizárólag az MV Agusta számára kifejlesztett új IMU bevezetése tovább javította az elektronikus vezérlések pontosságát és hatékonyságát. Ily módon a biztonság és a vezetési élmény egyszerre fokozódik. A Turismo Veloce Rosso csúcstechnológiás csomaggal van felszerelve, amely maximális megbízhatóságot garantál az utakon.

Kiegészítőkben nincs hiány

Az új opcionális konfigurációk közé tartozik a Bluetooth kapcsolat, a sebességtartó automatika, a kézzel állítható szélvédő, a középső állvány és a Mobisat lopásgátló rendszer. A széles választékú tartozékkatalógus fűtött markolatokkal, Garmin műholdas navigációval és 34 literes csomagtartóval is büszkélkedhet.

Minőségi fékrendszer

A Brembo által tervezett fékrendszer két 320 mm átmérőjű első tárcsával, radiális féknyereggel és négy betéttel rendelkezik. A fejlett ABS a Continental MK100 con, a hátsó kerék felemelkedését csökkentő technológiával és kanyarodást segítő funkciókkal van felszerelve.
Foglald le
motorod most

Elérhető már 13.990 €-tól

Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre