Pikáns
túrázó

A Turismo Veloce „izmosabb” kiadása, melyet kifejezetten a Reparto Corse készített. Engedd szabadjára versenyző DNS-ed és dobd fel napjaidat.

Végtelen Erő

minden szögből

RC PEARL WHITE / AGO RED / EMERALD GREEN

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 11.000 R.P.M

230KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

192KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 11.000 R.P.M

230KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

192KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Izgató Kényelem

Az RC változat olyan exkluzív részleteket tartalmaz, mint a Reparto Corse grafika, a szénszálas első sárvédő spoiler és az F4 Superbike-ból származó kovácsolt alumínium versenyváz.

olvasd tovább

Halld az erőt

110 LE, 10150 fordulat / perc, 80Nm nyomaték és 7100 fordulat / perc: erőteljes mégis könnyű. A nyomatékgörbét úgy tervezték, hogy a lehető legsimább legyen a maximális vezetési élmény érdekében, és a teljes nyomaték 90%-a már 3800 fordulat / perc sebességnél elérhető.

Álom elektronika

Nem elégedtünk meg az integrált MVICS elektronikával, a Full multi-map Ride by Wire, a 8 szintes kipörgésgátló, valamint az Up & Down EAS 2.0 elektronikus sebességváltóval és az inerciális platformmal: a Lusso változat a Skyhook algoritmusunkat is tartalmazza, amely az összes legfontosabb paramétert megadja a félig aktív felfüggesztés beállításához.

Minden egy alkalmazásban

A Turismo Veloce szíve az F3-ból származó, lüktető 800 köbcentis háromhengeres motor. Ellentétesen forgó főtengellyel rendelkezik, amely egyedülálló tulajdonsága a túramotorok között. Ez páratlan vezetési élményt biztosít. Valamint nem tudtunk ellenállni egy papucs tengelykapcsoló beépítésének, amely méltó egy igazi versenygéphez.

Biztonság

Amikor csak a motorozásra kell öszpontosítanod akkor az élvezet kerül a középpontba. Főleg, hogy a biztonságot a kétcsatornás Bosch 9 PLUS ABS rendszer biztosítja. A hátsó kerék felemelkedésének csillapításával a rendszer vezérli az első fékre gyakorolt nyomást, hogy elkerülje a hátsó kerék akaratlan felemelkedését.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre