Az okos
túrázó

Az átlátszó tengelykapcsoló-fedél az MV Agusta Smart-Clutch-rendszerét fémjelzi, ami a legegyszerűbb és legkellemesebb motorozást nyújtja.

Végtelen Erő

minden szögből

METALLIC CARBON BLACK (GLOSS) / MATT METALLIC DARK GREY

ROSSO FUOCO OPACO GRIGIO SCURO / METALLIZZATO OPACO

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

230KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

192KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

230KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

192KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Mindennapos
Kaland

Minden egyes részlet összetéveszthetetlenül MV Agusta: a kompakt oldaltáskáktól kezdve a jellegzetes üzemanyagtartályig. Stílusosan agresszív, de elegendő kapacitásának hála képes hosszú túrákra vinni. Ráadásul új teljes LED-es fényszórókkal és a beépített jelzőkkel ellátott kézvédőkkel is rendelkezik.

olvasd tovább

Halld az erőt

A Turismo Veloce Lusso SCS az Euro-4-kompatibilis modellek összes mechanikus frissítéséből profitál a zaj és a szennyezőanyag-kibocsátás csökkentése érdekében. Újratervezték benne az ellentengelyt és a sebességváltót, mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kössünk a teljesítményt és nyomatékot terén.

A tökéletes motorozás

Négy gyújtástérképpel rendelkezik, melyek közül az egyik testreszabható. Hatékonyabb és kevésbé intenzív 8 szintű kipörgésgátlóval szerelték. A motorkerékpár elektronikus irányításának számos fejlesztése mellett a Turismo Veloce Lusso SCS az automatikus tengelykapcsoló tökéletes integrációját tartalmazza a többi elektronikus eszközzel együtt. Ennek eredménye a hibátlan teljesítmény, függetlenül a vezetési körülményektől.

Szabadalmaztatott technológia

Az SCS (intelligens tengelykapcsoló-rendszer) technológia kizárólag az MV Agusta motorjaiban található meg. A Turismo Veloce volt az első tömeggyártású motorkerékpár ami megkapta ezt az egyedi, több mint 3 évig fejlesztett és több százezer kilóméteren tesztelt technológiát. Az átlátszó tengelykapcsoló fedél tisztelgés ennek az egyedülálló újításnak.

Szellemi béke

Csakúgy mint az EAS 2.0-t, az SCS technológiát is először egy MV Agusta vezette be a sorozatgyártott motorkerékpárokon. Ezen fejlesztés hozzájárul a biztonsághoz. A jobb lábbal működtetett rögzítőfék akkor is hozzájárul a biztonsághoz, ha a felszín nem teljesen vízszintes.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre