Vágyaid
tárgya

Az MV történelmének egyik legeredetibb modellje igazi kultikus motorkerékpárrá válásra hivatott.

Végtelen Erő

minden szögből

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. túl a klasszikuson

Az Superveloce S a végletekig elmerül részletekben. Az új Surreal White megnevezésű fényezés kiemeli az időtlen vonalakat, melyeket egy szélcsatornában tökéletesítettek. A küllős kerék elegánsan tiszteleg a múlt motorkerékpárjai előtt, egy modern kerék hatékonyságával és súlyával.

olvasd tovább

Halld az erőt

A soros háromhengeres motor az F3 800-ből származik. Kompakt méretű, kitűnő teljesítménnyel és kellő rugalmassággal. 148 LE, 13000 fordulat / perccel garantálja a felejthetetlen vezetési élményt bármilyen közúton és természetesen a pályán is.

LED lámpák

Mindkét lámpaegység LED technológiát alkalmaz. A fényszórók kiváló minőségúek, teljesen LED-es fényszórók. A nappali menetfény is LED, amely az új műszerfal házába van beépítve.

Műszerfal evolúciója

A technológia jövője a szemed előtt helyezkedik el. A Superveloce S az új 5,5 hüvelykes TFT műszerfallal van felszerelve, amely összeköttetésben áll az MV Ride alkalmazással. Ennek köszönhetően lehetőséged nyílik az okostelefonodon keresztül mindennemű testreszabásra, útvonalak tervezésére, követésére és megannyi egyéb tevékenységre.

Kényelmes teljesítmény

A nyereg helyzetét az F3 szupersport motorkerékpárból került átültetésre. Ezen túl az ülés magassága és párnázata is módosítva lett. Téve mindezt az ergonómia és a maximális vezetési élmény jegyében. Az állítható lábtartók lehetővé teszik a vezetési helyzet megváltoztatását a motoros igényeinek megfelelően.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre