Motorsport
Kék lelke

Egy luxus, nagy teljesítményű, limitált kiadású SuperVeloce motorkerékpár az Alpine egyedi kék festésével.
Az MV Agusta és az Alpine hihetetlen egyesülése

A MOTORSPORT TÖRTÉNETE
…MOZGÁSBAN

Az Alpine A110 ihlette MV Agusta Superveloce Alpine motorkerékpár 110 darabos limitált szériája tisztelgés a francia és olasz verseny- és formatervezési zsenialitás előtt.

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN.
fRANCIA ELEGANCIA,
OLASZ ERŐ

Amikor két motorsport-óriás, mint az Alpine és az MV Agusta összeáll, az eredmény mind dizájn mind technológia szempontjából lenyűgöző lehet. A Superveloce Alpine hihetetlenül szép és gazdagon részletes limitált kiadású motorkerékpár mely képviseli a két márka lelkének és karakterének lényegét.

olvasd tovább

Halld az erőt

A soros háromhengeres motor közvetlenül az F3 800 motorjából származik. Kompakt méretű, kitűnő teljesítményben és rugalmasságban. 147 LE 13000 fordulat / perc sebességgel garantálja a felejthetetlen vezetési élményt minden úton, és természetesen a versenypályán is.

Kezedben az irányítás

Négy dedikált gyútástérkép, melyek közül az egyik teljesen testreszabható. Minden helyzethez alkalmazkodik; Indulás szabályozás; Tempomat; 5 hüvelykes TFT műszerfal színes kijelzővel; MVRide App a navigáció tükrözéséhez, a motor vezérléséhez és a motoros segédeszközök beállításához; Bluetooth; GPS; Mobisat tracker

Jövőbe mutat

Az MV Agusta és az Alpine versenyzői múltja áthatja a Superveloce Alpine minden részletét. De a motorsport történetének egyik legismertebb rallyautója által ihletett formaterven túl a legmodernebb technológiát és élvonalbeli elektronikát, valamint számos csúcskategóriás részletet tartalmaz-

Top kategóriás fékrendszer

A fékrendszer radiális négydugattyús féknyereggel és nagy átmérőjű tárcsákkal rendelkezik. A cél a legkorszerűbb fékerő és legfőképpen a bizalomgerjesztő irányítás, amely minden körülmények között alapvető.
Superveloce
alpine
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre