SUPERVELOCE AGOSTINI

A legenda
életre kel

A legexkluzívabb limitált kiadású Superveloce méltóképpen ünnepli minden idők legnagyobb versenyzőjét!

Végtelen Erő

minden szögből

SUPERVELOCE AGOSTINI

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

SUPERVELOCE AGOSTINI

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

LEGSPOR-

TOSABB

Az MV Agusta tisztelgése egy legenda felé. Ennek eredménye az eredeti Superveloce egyedi limitált szériája, amely most egy még exkluzívabb, csúcskategóriás Ago változatban testesült meg. Az MV Agusta F4 Ago debütálása után a többszörös bajnok és az olasz gyártó útjai ismét keresztezték egymást. Az OK? Életet adni a valaha volt legsportosabb Superveloce-nak. Ismét egy megismételhetetlen motorkerékpárt sikerült létrehozni, melyet aligha felejtenek majd el a szenvedélyes rajongók.

olvasd tovább

SUPERVELOCE AGOSTINI

Halld az erőt

A 798 köbcentis háromhengeres motor kiváló műszaki tulajdonságokkal és szupersport teljesítménnyel bír. 79 mm x 54,3 mm furat hengerenként, 147 LE, 13.000 fordulat / perc, csúcsnyomaték 88 Nm (8,98 kgm) 10.100 fordulat / percnél: ezek a rekordszámok. A MotoGP által ihletett ellentétesen forgó főtengely szintén jellegzetes műszaki eleme a Superveloce AGO-nak. Ez utóbbi hozzájárul a vezetési dinamika fokozásához, jelentősen csökkentve a tehetetlenségi erőt az irányváltásokkor, nem is beszélve arról, hogy a Superveloce Ago használata még izgalmasabb ezáltal.

Extrém egyediség

Az elektronikai csomag az MVICS 2.1 platformra épült, amely 6 üzemanyag-befecskendezőt vezérel, 4 motortérképet és 8 fokozatú kipörgésgátlót is tartalmaz. Ezenkívül az MV EAS 3.0 (elektronikusan segített fel és le váltás) hozzájárul a még villámgyorsabb és precízebb váltási lehetőségekhez. Az új Superveloce Ago egy speciális készlettel rendelkezik egy vezérlőegységgel ami lehetővé teszi a motoros számára, hogy a legtöbbet hozza ki az opcionálisan kérhető és közútra is jóváhagyott Arrow kipufogórendszerből.

Mesés kipufogó

Az új Superveloce Ago egyedi készlete tartalmazza a magával ragadó Arrow kipufogórendszert is (közúti jóváhagyással), amely azonnal felismerhető a jobb és egy bal oldali kipufogócsőről. Sőt, az Arrow kipufogó nem csak a teljesítmény és a nyomaték jelentős növekedését garantálja, hanem hozzájárul a Superveloce Ago sportos karakterének fokozásához is. Az MV Agusta Superveloce Ago racing kit a számos szénszálas alkatrésznek köszönhetően is elbűvölő, beleértve az Alcantara betéttel ellátott ülésburkolatot, egy pár vonzó piros markolatot, egy speciális motorkerékpárhuzatot, valamint a limitált széria hitelességét garantáló tanúsítványt.

Biztonságos kanyarvétel

Mint a Superveloce sorozat összes motorja, az Ago is gazdagon ellátott biztonsági csomaggal büszkélkedhet, kezdve a Brembo fékrendszerrel. Ez a választás nem csak a rendkívüli közúti és pályás teljesítményt garantálja, hanem a rendszer még ki is használja az ABS Continental MK100 modul előnyeit. Az eredmény? Biztonságos fékezés az aktív blokkolásgátlónak köszönhetően még kanyarodás közben is.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre