80 YEARS

OF HISTORY

THE ART

ROSSO VERGHERA / ARGENTO AGO

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. CSAk 300
DARAB

A Superveloce 98 Edizione Limitata mindössze 300 darabos, számozott sorozatban készül, és Rosso Verghera színének köszönhetően azonnal felismerhető. Tisztelgés a műszaki és vállalkozói intuíció előtt, amely megalapozta az MV Agusta történetét.

TISZTA

MV AGUSTA

HANG

A motor a ma már jól ismert 798 köbcentiméteres soros hármas. Kompakt és erős (147 lóerő), emellett rendkívül könnyű, ami hozzájárul ahhoz, hogy a motorkerékpár száraz tömege mindössze 173 kg legyen, vagy akár 165 kg a versenykészlettel, ami tovább növeli a limitált kiadás értékét.

 

A lovaglás szolgálatában

Sport, Race, Rain és Custom: a vezetési módok lehetővé teszik a motoros számára, hogy saját érzékenysége alapján értelmezze a motorkerékpárt, egészen a Custom térkép teljes személyre szabásáig. Mindezt az MV App segítségével a színes TFT 5,5"-os műszerfal és az okostelefon érintésével.

A jövő irányában

Ellenirányban forgó forgattyús tengely, a súrlódás csökkentése és a teljesítmény növelése érdekében DLC-bevonatú dugattyúk, titán szelepek, valamint a mechanikai veszteségek csökkentése érdekében kifejlesztett csapágyak és rudak - mindezek a technológiák egy olyan motort határoznak meg, amely példaértékű a hatékonysága és a teljesítménye szempontjából.

Nagy teljesítményű fékrendszer

A fékrendszert optimalizálták és könnyítették a Brembo PR 16/19 radiális hengernek és a Stylema M4.30 első féknyergeknek köszönhetően, míg a Continental ABS MK100-at újrakalibrálták.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre