Végső
szenvedély

A márka 70-es évekbeli versenymúltja ihlette a Superveloce 800-at. Ez a motor a legfejlettebb technológiával van ellátva egy meglehetősen tetszetős, retro megjelenésben.

Végtelen Erő

minden szögből

3

Henger

148HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

148HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Robbanás a múltból

A részletekre való odafigyelés remek példája a Superveloce 800. Ezen modellnél semmi sem kerülte el a tervezők figyelmét. A superveloce tökéletes egyensúlyt teremt a modern formák és a múltat idéző részletek között. Kialakításánál nem hagyhatták figyelmen kívül a márka versenymúltját, így a motorkerékpárt ezen hagyományok szellemiségében alkották.

olvasd tovább

Halld az erőt

A soros háromhengeres motor az F3 800-ből származik. Kompakt méretű, kitűnő teljesítménnyel és kellő rugalmassággal. 148 LE, 13000 fordulat / perccel garantálja a felejthetetlen vezetési élményt bármilyen közúton és természetesen a pályán is.

Kezedben az irányítás

Sport, verseny, eső és egyedi: négy gyújtástérkép, melyet kifejezetten a Superveloce 800-hoz terveztek. Négy programozott „lélek”, amely pillanatok alatt képes megváltoztatni a motorkerékpár karakterét, hogy igazodjon a motoros vagy az út követelményeihez. A térképek közül három előre beállított, a negyedik pedig teljesen testreszabható.

Irány a jövő

Az MV Agusta történelme átjárja az Superveloce 800 minden apró részletét. De a dicsőséges múlt által ihletett időtlen kialakításán túl a legfejlettebb technológiai újításokkal is ellátták. Mindez 173 kg-ban összpontosul, mellyel a legínyencebb motorosokat is kielégíti az MV Agusta.

Kimagasló fékrendszer

A fékrendszer négydugattyús féknyereggel és nagy átmérőjű tárcsákkal rendelkezik. Célja a legkorszerűbb fékerő és legfőképpen a biztonság, amely az MV Agustánál alapvetés minden körülmények között.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre