Definitive
Hypernaked

Beast mode

Végtelen Erő

minden szögből

ROSSO MAMBA 2.0 / NERO INTENSIVO

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.4:1

Kompressziós arány

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.2:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Egyenetlen lélek

Az MV Agusta a Rush modellel a végletekig viszi a meztelen koncepciót. Ez az egyedülálló motor magasra teszi a lécet a dizájn és a teljesítmény tekintetében. Soha nem büszkélkedhetett még egy naked ilyen emelkedett stílussal és kivitelezéssel. A mellékelt felszereléssel pedig a funkciók és a teljesítmény még izgalmasabbá válnak.

olvasd tovább

Tiszta

MV AGUSTA Hangzás

Soros négyhengeres, radiális szelepekkel és titánium összekötőrudakkal. A Rush motor a motorkerékpár-technika legmodernebb vívmánya. A soros négyhengeres motor 208 lóerőt szabadít fel 13000 fordulat/perc fordulatszámon, és egy pompás, négy kimenetű kipufogó teszi teljessé, amely fokozza az agresszív és összetéveszthetetlen hangzást.

 

Teljes Kontroll

A továbbfejlesztett elektronikai csomag az új IMU platformot is tartalmazza, amely lehetővé teszi a motorkerékpár helyzetének valós idejű azonosítását, pontos adatokat küldve az elektronikus vezérlőegységnek minden parancs kezeléséhez. Ez a platform lehetővé teszi a vezető számára, hogy a Rush teljes erejét kihasználja, rendkívül precíz tapadással és FLC kerékvezérléssel.

Precíziós fegyver

Néhány célzott strukturális frissítés még szórakoztatóbbá és hatékonyabbá teszi a Rush-t minden körülménye mellett. Javították a terhelésátvitel szabályozását és az esetleges zökkenők csillapításának képességét. Ezáltal a motorkerékpár villámgyors a kanyarokban és felülmúlhatatlan az egyenesekben.

Biztonság

Az ABS egy új Continental MK100 modullal büszkélkedhet, amely kanyar funkcióval is rendelkezik, hogy bedöntött állapotban is biztosítsa a tökéletes fékezést. A radiális fő fékhengerrel és a Stylema féknyereggel ellátott Brembo fékrendszer pedig szimplán a rendelkezésre álló legjobb választás a piacon.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre