EREDETI
ÖSZTÖN

Az MV Agusta katonai eredete ihlette a Rush 2021-es kiadását, amely teljes mértékben kifejezi ősi ösztönét.

Végtelen Erő

minden szögből

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.4:1

Kompressziós arány

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.2:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Egyenetlen lélek

A Rush az ultra naked motorok extrém megnyilvánulása. A mindössze 300 darabos limitált kiadásként létrehozott exkluzív motorkerékpár túlszárnyalja a dizájn és teljesítmény normáit. A Rush 1000 egy motorkerékpár, melyet csak az MV Agusta volt képes megálmodni.

olvasd tovább

érezd a hang hatalmát

A Rush négyhengeres motorja a legmodernebb egy hasonló motorhoz képest. Radiális szelepekkel és titándugattyúval rendelkezik. A Reparto Corse folyamatos fejlesztésével a belső súrlódás csökkentésére szolgáló új alkatrészeket 2021-re még egy lépéssel tovább fejlesztették.

Teljes Kontroll

A továbbfejlesztett elektronikai csomag az új IMU platformot is tartalmazza, amely lehetővé teszi a motorkerékpár helyzetének valós idejű azonosítását, pontos adatokat küldve az elektronikus vezérlőegységnek minden parancs kezeléséhez. Ez a platform lehetővé teszi a vezető számára, hogy a Rush teljes erejét kihasználja, rendkívül precíz tapadással és FLC kerékvezérléssel.

Precíziós fegyver

Néhány célzott strukturális frissítés még szórakoztatóbbá és hatékonyabbá teszi a Rush-t minden körülménye mellett. Javították a terhelésátvitel szabályozását és az esetleges zökkenők csillapításának képességét. Ezáltal a motorkerékpár villámgyors a kanyarokban és felülmúlhatatlan az egyenesekben.

Biztonság

Az ABS egy új Continental MK100 modullal büszkélkedhet, amely kanyar funkcióval is rendelkezik, hogy bedöntött állapotban is biztosítsa a tökéletes fékezést. A radiális fő fékhengerrel és a Stylema féknyereggel ellátott Brembo fékrendszer pedig szimplán a rendelkezésre álló legjobb választás a piacon.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre