BEAST
MODE

A megbabonázóan úttörő hyper naked. Az egyetlen sorozatgyártott motorkerékpár radiális szelepekkel és titán hajtórudakkal

Végtelen Erő

minden szögből

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.4:1

Kompressziós arány

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.2:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Az igazi gigász

A dizájnválasztás rávilágít a Rush egyediségére. Egy olyan motorkerékpárra, amely azok számára készült, akik nem félnek kiemelkedni a tömegből például a gyorsulási versenyeken jellemző lencsés hátsó kerékkel.

olvasd tovább

érezd a hang hatalmát

A pontos fejlesztési folyamat eredményeként a Brutale 1000RR beépített négyhengeres motorja 208 LE (153 kW) 13000 fordulat / perc sebességgel rendelkezik, ami versenypálya konfigurációban tovább növekszik 212 LE (156 kW) teljesítményre. A nyomaték értéke 116,5 Nm. Az égéstér teljesen átalakításra került, a Forma-1 technológiájára támaszkodva.

Kipörgésgátló a villámgyors induláshoz

Az elektronikai tér fejlődésének célja, hogy a Rush 1000-et kivételes teljesítménye ellenére a lehető legkönnyebben vezesse. Így a motor elektronikus irányításának finomhangolása rendkívüli gondossággal jár. A 8 szintes kipörgésgátló különösen hasznos egy rakétaszerű indítással büszkélkedő modellnél, csakúgy, mint az anti-wheelie rendszer és az EAS 2.1 Up & Down a tengelykapcsoló nélküli változtatásokhoz.

Brutális inspiráció

Az összes MV Agusta technológia ebben a Rush 1000-ben koncentrálódik, amely a rendkívül nagy teljesítményű Brutale 1000 RR motorjával, sebességváltójával és futóművével büszkélkedhet. Minden technikai részletet hozzáigazítottak a "szalag" kerékpár tiszteletlen hivatásához, hogy még izgalmasabb teljesítményt nyújtsanak. Titán hajtórudakkal kezdve, amelyek csökkentik a motor terhelését és tehetetlenségét.

Biztonság

Brembo Stylema callipers linked to Bosch 9 Plus Race ABS with RLM (Rear wheel Lift Mitigation) constitute the ideal combination to manage the exuberance of the Rush 1000. Born to impress, it exploits the electronically adjustable Öhlins EC suspension units to further enhance driving control.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.