THE

LUXORY OF
FREEDOM

the art

BIANCO PERLA RC / NERO METALLIZZATO OPACO

3

Henger

124HP

Max Motorteljesítmény @ 10.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

931CC

Hengerűrtartalom

224KG

Száraz súly

13.4:1

Kompressziós arány

3

Henger

124HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

931CC

Hengerűrtartalom

224KG

Száraz súly

13.4:1

Kompressziós arány

ALL

TERRAIN

LUXURY

Nincs nagyobb és ritkább luxus, mint a teljes szabadság, hogy korlátok nélkül utazhassunk, felfedezhessünk és tapasztalhassunk. Az MV Agusta ezt a koncepciót ünnepli a világ első luxus terepmotorjának – az LXP Orioli – bemutatásával. A mindössze 500 darabos limitált szériában gyártott új modell az olasz motoros legenda, Edi Orioli előtt tiszteleg, aki a Lucky Explorer ikonikus zöld, piros és fehér színeit viselve az 1990-es években a kalandmotorozás szimbólumává vált, és uralta a világ rally színpadát. A számozás mellett minden egyes motorkerékpár Edi Orioli személyes aláírásával lesz ellátva, így minden egyes motorkerékpár egyedi darab lesz, amelyet motorozni és gyűjteni lehet.

born to MAKE A
DIFFERENCE

Az LXP Orioli a luxus motorkerékpárok szegmensében a felszereltség, a műszaki jellemzők, az anyagválasztás és a részletekre való odafigyelés miatt a lehető legnagyobb kényelmet és elsőrangú teljesítményt biztosítja mind az úton, mind a terepen.

olvasd tovább

MOTOR

A teljes egészében Varese-ben kifejlesztett és gyártott új, 931 köbcentiméteres háromhengeres motor erős, nyomatékban gazdag, sokoldalúan adagolható és különösen könnyű, mindössze 57 kg. A motor alapkivitelben 124 lóerőt ad le 10 000 fordulat/percnél és 102 Nm nyomatékot 7 000 fordulat/percnél; a fajlagos teljesítmény 133 lóerő/liter, és a nyomaték 85%-a már 3000 fordulat/percnél rendelkezésre áll.

Újgenerációs elektronika

Urban, Touring, Off-Road és Custom All-Terrain: a négy Riding Mode mellett az LXP Orioli öt beavatkozási szinttel büszkélkedhet közúti használatra, kettővel off-road használatra, valamint egy Rain móddal, amely még kedvezőtlen útviszonyok között is maximális biztonságot garantál. A Cornering ABS terepjáró-specifikus funkciókat tartalmaz, és teljesen kikapcsolható, vagy csak a hátsó keréknél.

MV Ride alkalmazás

Az MV Ride alkalmazás lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy csatlakoztasson egy okostelefont, beállítsa a turn-by-turn navigációt, elmentse az útvonalakat és a menetadatokat, és megossza ezeket az adatokat a közösség többi felhasználójával. Az MV Ride alkalmazás még azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználó okostelefonon keresztül beprogramozza az LXP Orioli-t, mielőtt beindítja a motort. A beépített geolokációval ellátott Mobisat lopásgátló pedig szériafelszereltség az LXP Orioliban.

Maximális élvezet

A fékeket a Brembo szállítja, elöl Stylema féknyergekkel 320 mm-es tárcsákon, hátul pedig egy kétdugattyús féknyereggel és 265 mm-es tárcsával. A biztonságot tovább fokozza a kanyarstabilizáló ABS RLM-mel (hátsó kerékemelkedés-gátló).
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre