NON PLUS
ULTRA

Az legyőzhetetlen F3, a Supersport páratlan királynője

Végtelen Erő

minden szögből

MV AGUSTA F3 RR 2022

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

MV AGUSTA F3 RR 2022

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

GP. AERODINAMIKA

Az F3 RR-t alapos tanulmányozás alá vetették szélcsatornában, ami különleges aerodinamikai elemek beépítését eredményezte. Mi volt ezzel a cél? A teljesítmény javítása és a motor hatékonyságának növelése. A burkolat oldalán lévő elemek szénszálas anyagokból készültek 240 km/h sebességnél 8 kg plusz leszorító erőt képesek generálni az F3 RR elülső részén.

olvasd tovább

MV AGUSTA F3 RR 2022

Halld az erőt

A „Trepistoni” motort továbbfejlesztették, csökkentve a belső súrlódást és növelve a vezethetőséget. 147 lóerős motorjával kategóriájában az egyik legerősebb, a 800 -as lökettérfogatú motorok közül az abszolút legerősebb. A titán szelepek lehetővé teszik a motorkerékpár nagy forgási sebességének elérését. A főtengely főcsapágyai is teljesen újak, újratervezték őket a tehetetlenség erő és a súrlódás csökkentése érdekében.

Teljes kontroll

A műszerfaltól az ABS-ig, a kezelőszervektől az ECU firmware -ig. Az F3 RR elektronikája egyértelmű lépést tett előre. Egy új, kizárólag az MV Agusta számára tervezett és gyártott IMU platform beolvassa a kerékpár állapotát és így lehetővé teszi az összes kezelőszerv precíz beállítását.

Okostelefon kompatibilitás

A kezelőfelület az 5,5 hüvelykes TFT panellel rendelkező műszerfal, amely képes kommunikálni az MV Ride alkalmazással is. Ez lehetővé teszi utazások rögzítését és megosztását, a motor testreszabását közvetlenül az okostelefonról, valamint részletes navigációt indíthatsz okostelefonon amiben később a kormányon található joystick segítségével könnyedén navigálhatsz.

Teljes biztonság

A Continental által szállított ABS nagyon hasznos kanyarodási funkcióval ellátott biztonsági berendezéssel van felszerelve; a kipörgésgátló TC pontosabban beavatkozhat, mert figyelembe veszi a motorkerékpár dőlését is. Az IMU -nak köszönhetően a megújult FLC képes a szabályozni a kerék meghajtását is, ezzel növelve a motorozási élményt és a teljesítményt.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre