state of

the art

Az legyőzhetetlen F3, a Supersport páratlan királya

the art

MV AGUSTA F3 RR 2022

NERO CARBON METALLIZZATO / GRIGIO SCURO METALLIZZATO

ROSSO FUOCO OPACO GRIGIO SCURO / METALLIZZATO OPACO

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

MV AGUSTA F3 RR 2022

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

dizájn. gp AERODINAMIKA

Az F3 RR-t alapos tanulmányozás alá vetették szélcsatornában, ami különleges aerodinamikai elemek beépítését eredményezte. Mi volt ezzel a cél? A teljesítmény javítása és a motor hatékonyságának növelése. A burkolat oldalán lévő elemek szénszálas anyagokból készültek 240 km/h sebességnél 8 kg plusz leszorító erőt képesek generálni az F3 RR elülső részén.

olvasd tovább

MV AGUSTA F3 RR 2022

Tiszta

MV AGUSTA

Hangzás

A „Trepistoni” motort továbbfejlesztették, csökkentve a belső súrlódást és növelve a vezethetőséget. 147 lóerős motorjával kategóriájában az egyik legerősebb, a 800 -as lökettérfogatú motorok közül az abszolút legerősebb. A titán szelepek lehetővé teszik a motorkerékpár nagy forgási sebességének elérését. A főtengely főcsapágyai is teljesen újak, újratervezték őket a tehetetlenség erő és a súrlódás csökkentése érdekében.

Biztonság és teljesítmény

Az F3 RR elektronikája egy fejlett IMU inerciális platformot használ, amelyet kizárólag az MV Agusta számára terveztek, és amelynek célja, hogy a dőlésszög és számos más paraméter alapján a számos vezérlés hatékony működéséhez szükséges összes adatot szolgáltassa. Így a biztonság és a teljesítmény mindig egy és ugyanaz.

Motorkerékpár technológia

A kerékpáros-versenyző interfész ellenforgatással ellátott gázpedálvezérlőt kap, hogy a kanyar közepén természetesebbé tegye az irányítást, és kiküszöbölje a bekapcsolási hatást. Az 5,5"-os TFT-panellel ellátott műszeregység párbeszédet folytat az MV Ride alkalmazással, amely lehetővé teszi az utazások rögzítését és megosztását, a kerékpár okostelefonról történő személyre szabását és a kanyaronkénti navigációt.

Biztonság

A Continental által biztosított ABS kanyarodási funkcióval rendelkezik, amely még kanyarban is gondoskodik a biztonságról. A kipörgésgátló különösen precízen avatkozik be, szintén a motor dőlésszöge alapján. Az FLC (frontlift control) nem csak a felborulást akadályozza meg, hanem a szögsebesség alapján a wheelie-ket is kezeli, hogy szórakozást, biztonságot és teljesítményt nyújtson.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre