F3 ROSSO

deep
rosso

A nélkülözhetetlen, kompromisszumok nélküli F3 ami továbbfejlesztett elektronikával és még biztonságosabb formában érkezik. Az F3 ROSSO-t nevezhetjük a sebesség arisztokráciájának is.

Végtelen Erő

minden szögből

F3 ROSSO

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

F3 ROSSO

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. ROSSO

ÉRZELMEK

Az F3 Rosso a végletekig kitolja az F3 főbb jellemzőit. Maxmiális teljesítményre tervezték jövőbe mutató technológiákkal. Stílus és teljesítmény egyvelege, ami a vörös külső és fekete alkatrészek közötti kontrasztban mutatkozik meg.

olvasd tovább

Halld az erőt

Az F3 projekt csúcstechnológiája tükröződik a motor fejlődésében, amely a versenyzés élményére támaszkodva kompakt, sokoldalú és erőteljes konfigurációt alkot. 147 LE-vel anyaghasználatának minőségével és a belső súrlódás optimalizálásával kiemelkedik a mezőnyből.

Fejlett elektronika

Az elektronika radikális fejlődésen ment keresztül, köszönhetően az új Made in Italy tehetetlenségi platformnak és a kanyar funkcióval rendelkező Continental ABS-nek. A tapadásszabályozás még érzékenyebb és precízebb. Valamint a kerékvezérlés is fejlődött és lehetővé teszi a kerékpár túlteljesítésének egyszerű és hatékony kezelését.

Csatlakoztatott energia

Az 5,5"-es TFT műszerfal egy remek elektronikai megoldás a motoros és a technika közötti interfésznek. A rendelkezésre álló információk széles skáláját megjeleníti. valamint az a képessége, hogy számos paramétert közvetlenül az okostelefonról is kezelhet tulajdonosa az MV Ride App segítségével, még szórakoztatóbbá teszi mind a vezetést, mind a motortérképek és beállítások kiválasztását.

Biztonság

A kanyarodási funkcióval rendelkező Continental ABS értékes szövetséges lesz az úton és a pályán egyaránt. Ezen technológia maximális biztonságot nyújt az F3 Rosso számára, kiemelkedő fékteljesítménnyel párosulva akárcsak a legjobb szupersport motorkerékpárokon.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre