RACING
SPIRIT

Egy motor ami az érzelmekről szól. Az F3 RC egy forgalomban is használható versenymérnöki és dizájnbeli remekmű. A versenypályán képes megmutatni valódi természetét, ugyanakkor remekül kezelhető közutakon is.

Végtelen Erő

minden szögből

RC PEARL WHITE / AGO RED / EMERALD GREEN

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

165KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

165KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

RC. TELJESÍTMÉNY

A grafika és a színösszeállítás megegyezik az MV Agusta versenyzőinek motorjaival melyeket a világ legnagyobb megmérettetésein használnak.

olvasd tovább

Halld az erőt

Az F3 800 RC 148 LE (108,8 kW) 13 000 fordulat / perc, 88 Nm (8,97 Kgm) nyomatékkal 10600 fordulat / perccel érkezik. A 2019-es kiadás fő fejlesztései az átalakított egyensúlytengely, az elsődleges sebességfokozat, a tengelykapcsoló kosara, a bütykös hajtás, a bütykös tengelyek, az iker szeleprugók és a szelepvezérlők.

Fejlett elektronika

A 800 RC elektronikája, amely a versenypályáról származik, az MVICS-re (Integrated Motor Vehicle Integrated Control System) épül. A 2018-as modelleknél a fő változások a 4-maps Ride by Wire rendszer fejlesztéseiben rejlenek. A 8 szinttel rendelkező kipörgésgátló algoritmust teljesen újrafejlesztették. Az elektronikával megtámogatott váltás (EAS 2.0 felfelé és lefelé) átdolgozásra került, így a váltási idők csökkentek.

Euro 4 megfelelés

A sebességváltót teljesen átalakították a fokozatos kapcsolás és a kar működtetéséhez szükséges erő csökkentésánek érdekében. Az F3 675-höz és az F3 800-hoz hasonlóan az új motorburkolatok bevezetése az RC modellnél is növelte a motor védelmét ütközések vagy esések esetén, valamint csökkentette a zajszintet is. Mindezt anélkül teszi, hogy bármi élvezetet elvenne a motorozásból és MV Agusta blokknak egyedi hangzásából.

Biztonság

Amikor csak a motorozásra kell öszpontosítanod, akkor kerül igazán előtérbe a szórakozás és élvezet. Főleg úgy, hogy a biztonságot a kétcsatornás Bosch 9 PLUS ABS rendszer biztosítja verseny móddal. A hátsó kerék felemelkedésének csillapítása miatt a rendszer vezérli az első fékre gyakorolt nyomást, hogy elkerülje a hátsó kerék akaratlan felemelését.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre