F3 ROSSO

EXTRÉM
VÖRÖS

A nélkülözhetetlen, kompromisszumok nélküli F3 ami továbbfejlesztett elektronikával és még biztonságosabb formában érkezik. Az F3 ROSSO-t nevezhetjük a sebesség arisztokráciájának is.

THE ART

F3 ROSSO

ROSSO AGO

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 13.000 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

F3 ROSSO

3

Henger

147HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

240KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

173KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN.

tERVEZÉS
SZEVEDÉLYE

Az R az F3 összes jellemzőjét a végletekig kiaknázza, a teljesítményre tervezett és a jövőbe vetített vonalakkal. A stílus és a teljesítmény a piros burkolat és a fekete alkatrészek közötti kontrasztban fejeződik ki.

olvasd tovább

Tiszta
MV AGUSTA
Hangzás

Az F3 projekt középpontjában a soros háromhengeres motor áll, amely a versenysportból származó technológia egyedülálló példája, amely könnyen kezelhető, mind közúton, mind versenypályán. A minden fordulatszámon nyomatékban gazdag motor rendkívüli sokoldalúsága az egyik titka ennek az egységnek, amely ellenforgó forgattyús tengellyel és kivehető sebességváltóval van kiegészítve. A szívó- és kipufogószelepek titánból készültek.

 

Fejlett elektronika

Az elektronika radikális fejlődésen ment keresztül, köszönhetően az új Made in Italy tehetetlenségi platformnak és a kanyar funkcióval rendelkező Continental ABS-nek. A tapadásszabályozás még érzékenyebb és precízebb. Valamint a kerékvezérlés is fejlődött és lehetővé teszi a kerékpár túlteljesítésének egyszerű és hatékony kezelését.

Csatlakoztatott energia

Az 5,5"-es TFT műszerfal egy remek elektronikai megoldás a motoros és a technika közötti interfésznek. A rendelkezésre álló információk széles skáláját megjeleníti. valamint az a képessége, hogy számos paramétert közvetlenül az okostelefonról is kezelhet tulajdonosa az MV Ride App segítségével, még szórakoztatóbbá teszi mind a vezetést, mind a motortérképek és beállítások kiválasztását.

Biztonság

A kanyarodási funkcióval rendelkező Continental ABS értékes szövetséges lesz az úton és a pályán egyaránt. Ezen technológia maximális biztonságot nyújt az F3 Rosso számára, kiemelkedő fékteljesítménnyel párosulva akárcsak a legjobb szupersport motorkerékpárokon.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre