Igazi
Lázadó

Agresszív és impozáns. A Dragster RR egy kompromisszumok nélküli utcai vadászgép, rendkívüli 3 hengeres motorral és csúcskategóriás alkatrészekkel.

Végtelen Erő

minden szögből

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

168KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

168KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Instant klasszikus

Az utcai harcos kinézetével, amely tükrözi az erőteljes háromdugattyús szívet, a Dragster RR a technológia, a design és az érzelmek nyers keveréke. Egyetlen másik motorkerékpár sem testesíti meg jobban ezt a koncepciót.

olvasd tovább

Halld az erőt

A háromhengeres, immár Euro 5-ös jóváhagyással rendelkező motort a teljesítmény és a megbízhatóság hatékonyságának növelését célzó módosításokkal tökéletesítették. Az MV mérnökei a DLC bevonatnak és a szelepvezetőkhöz használt különféle anyagoknak köszönhetően még tovább csökkentették a belső súrlódást. A fejlesztések a kipufogórendszer teljes átalakításában csúcsosodtak ki.

Soha nem látott elektronika

Az új Dragster RR elektronikája minőségi szempontból hatalmas előrelépést tett, köszönhetően többek között az új IMU platform megérkezésének, amely érzékeli a motorkerékpár térbeli elhelyezkedése, és lehetővé teszi a tapadásszabályozás nkifinomult kezelését a dőlésszögek alapján.

Izgalmas technológia

A súlyeloszlás, a kifinomult futómű valamint a Dragster egyedi karaktere ami erre a gépre legfőképp jellemző. A motorozás szerelmeseinek legigényesebb rétegének készítették.

Emelkedett motorozási élmény

Ha pusztán a motorozásra tudsz koncentrálni, azzal automatikusan növekszik annak élménye is. És amikor a biztonságot kanyarsegítő funkcióval és a hátsó kerék felemelkedésének csillapításával ellátott Continental ABS rendszerrel maximalizálják, akkor nincs többé miért aggódni. A rendszer enyhíti az első fékre gyakorolt nyomást, így elkerülvén a hátsó kerék elemelkedését.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre