Az okos
lázadó

Bőség és jellem. Az okos elektronikus sebességváltónak köszönhetően készen áll az aszfalt izzadtságmentes felszántására.

the art

ROSSO FUOCO / NERO INTENSO

GIALLO METALLIZZATO PERLATO / NERO INTENSO

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

175KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

175KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Igazi klassszikus

Utánozhatatlan, egyedi személyiséggel. Az üzemanyagtartály és a fényszóró ívei, a bütykös farok és az elegáns küllős kerekek remekül keretezik a Dragster szívét alkotó háromhengeres motort. Akcióra készen, túláradó lendülettől és erőtől duzzadó.

olvasd tovább

Tiszta
MV Agusta
Hangzás

A Dragster RR SCS 140 lóerős háromhengerese a gázkarra adott azonnali és pontos reakciójának köszönhetően lélegzetvisszafojtva hagyja Önt. Az SCS-rendszerrel pedig igazi „közlekedési lámpa-égető” gyorsulással rendelkezik. Gondtalan izgalmak.

ABSZOLÚT HATÉKONYSÁG

Az SCS 3.0 rendszer lehetővé teszi a tengelykapcsoló működésének és a háromhengeres teljesítménygörbéjének tökéletes összehangolását. Az MV EAS 3.0 sebességváltó (Electronically Assisted Shift Up & Down) pedig a precizitás és a könnyű kezelhetőség csodája.

GÖRDÜLÉKENYEBB, INTUITÍVABB VEZETÉS

Az SCS 3.0 rendszer nem igazán változtatja meg a motoros és a motorkerékpár közötti interakciót: a kuplungvezérlés, a váltó és a sebességfokozatok továbbra is ott vannak, ahol elvárható, azzal a bónusz lehetőséggel, hogy egyszerűen úgy dönthetsz, hogy nem használod a kuplungot. Az extrém funkcionalitásért, anélkül, hogy bármit is feláldoznánk.

KÖNNYEDSÉG ÉS HATÉKONYSÁG

A fékrendszer fejlődött, könnyebb, erősebb és könnyebben használható. A Brembo M4.32 első féknyergek 200 grammal kevesebbet nyomnak, és sokkal nagyobb teljesítményt nyújtanak. Az MK100 Continental ABS hátsó kerékemelkedés-csillapítóval és kanyarodási funkcióval kanyarban is biztonságot nyújt.

Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre