Az okos
lázadó

Bőség és jellem. Az új intelligens elektronikus sebességváltónak köszönhetően készen áll az aszfalt izzadtságmentes felszántására.

Végtelen Erő

minden szögből

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

175KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

175KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Igazi klassszikus

Utánozhatatlan, egyedi személyiség. Az üzemanyagtartály és a fényszóró íve, az orsós farok és az elegáns küllőkerekek remek keretek közé helyezik a háromhengeres motort, a Dragster szívét. Bárminkor készen áll a cselekvésre, dúskál az erőben.

olvasd tovább

Halld az erőt

Mindig kész reagálni a fojtószelep legkisebb nyomására. A Dragster RR SCS 140 LE-s és 87 Nm-es háromhengeres motorja folyamatosan fejlődő elektronikus irányítással rendelkezik. A rendkívül érzékeny reakció egy intelligens váltórendszerrel kombinálva lehetővé teszi, hogy ennek kifinomult motornak teljes potenciálját kihasználjuk.

Elektronikai forradalom

Az elektronika teljes felújítása az új inerciális platform bevezetésével, amelyet az e-Novia fejlesztett ki kizárólag az MV Agusta számára, növelte a használhatóságot a Brutale kivételes teljesítményében. Sőt, az új, 5,5 hüvelykes TFT-készülék lehetővé teszi az összes paraméter ellenőrzés alatt tartását.

Könnyed, ösztönös motorozás

Az SCS 2.0 rendszer nem igazán változtatja meg a motoros interakcióját a motorkerékpárral: a tengelykapcsoló-vezérlés és a sebességváltó továbbra is pontosan ott található, ahol megszokhattuk, de azzal a bónusz lehetőséggel, hogy szimplán úgy dönthetünk, hogy nem használjuk a tengelykapcsolót. Így rendkívüli funkcionalitást kapunk anélkül, hogy bármit is feláldoznánk.

Erő és irányíthatóság

A Dragster nevéhez és teljesítményéhez méltó fékrendszerrel szerelték. Két 320 mm átmérőjű tárcsával és négydugattyús radiális féknyereggel, valamint a fejlett Continental ABS kanyarsegítő funkcióval rendelkezik.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre