ELÉRHETŐ
DRAGSTER

Egy Dragster minden ereje, agressziója és jelleme, a motorozás öröme amely mindenki számára elérhetővé vált.

Végtelen Erő

minden szögből

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 11.500 R.P.M

237KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

168KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 11.500 R.P.M

237KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

168KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Exkluzív

A Dragster Rosso legfőbb jellemzője az exkluzív fényezés. A vörös túláradása, és a fekete eleganciája, kiemeli dizájn részleteinek architektúráját.

olvasd tovább

Halld az erőt

A Rosso széria a Dragster stílusát és agresszióját minden motoros számára elérhető magasságokba helyezte. A háromhengeres motor a teljesítmény, a rugalmasság és a használhatóság mintapéldánya minden helyzetben. A 110 LE és 83 Nm nyomaték intenzív, mégis kitűnő vezetési élményt garantál.

Kontrolláld és szabd testre

Az MVICS Ride-By-Wire még tovább javult. Nyolc kipörgésgátló szint mellett négy vezetési módot kínál: Sport, Verseny, Eső, Egyedi. A motor karakterének megváltoztatása még soha nem volt ilyen gyors és intuitív - olyan érzésed lesz, mintha négy motorkerékpárod lenne egyben.

Csúcstechnológia mindenkinek

2021-re a Dragster Rosso megkapta a Dragster termékcsalád összes műszaki és elektronikai újítását, beépítve azokat egy városi konfigurációba. A vázon lévő lemezek, a lengéscsillapító új kapcsolása, a felfüggesztés beállításai, a vadonatúj párnázattal ellátott ülés mind megemeli a Dragster Rosso vezetésének élményét.

Minőségi fékrendszer

Erő és kiszámíthatóság. Az elülső nagy teljesítményű fékrendszer négydugattyús Brembo féknyereggel büszkélkedhet. Az új Continental ABS kanyarsegítő funkcióval szintén növekedett a teljesítmény és a biztonság, még kanyarokban is.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre