Lázadó
versenyző
szívvel

Lenyúgöző erő, drag-racer megjelenés és fejlett elektronikus sebességváltó. Egy igazi gumiégetésre született limitált kiadás.

Végtelen Erő

minden szögből

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 12.300 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

160KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 12.500 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

160KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. kIFOGÁS NÉLKÜL

Elképzelhetetlenül kompakt, de mégis bődületes gyorsulásra tervezték, az aszfaltot súroló orr-résszel és a soros háromhengeres motor domináns hangjával. A különösen rövid farokrész összetéveszthetetlenül száguld a horizont felé.

olvasd tovább

tISZTA
mv agusta
hANGZÁS

A soros, háromhengeres, ellenirányban forgó forgattyús tengellyel ellátott motor már beírta magát az MV Agusta történetébe, köszönhetően a legmodernebb műszaki megoldásoknak. Euro 5 minősítéssel rendelkezik, és kiemelkedik a súrlódás mániákus csökkentésével, rendkívüli tömörségével és különösen alacsony tömegével, amelyek mind-mind a teljesítményt fokozzák.

 

Kifinomult elektronika

Az MVICS rendszer legújabb fejlesztéseinek köszönhetően a Dragster RC SCS többtérképes Ride-by-Wire-vel is rendelkezik, valamint 8 szinttel ellátott kipörgésgátlóval is. A kifinomult, frissített és új érzékelővel büszkélkedő EAS 3.0 elektronikus sebességváltó egy hidraulikus váltókarral párosul. Az elektronikus befecskendező rendszer hengerenként két injektorral rendlekezik, három darab 50mm átmérőjű fojtószeleppel.

Technológia

A súrlódás csökkentésére optimalizált, mindössze 52 kg tömegű és szerény méretekkel rendelkező, háromhengeres motor kiváló súlyelosztást garantál. Az ellentétesen forgó főtengely fokozza dinamikáját, míg rendkívüli teljesítményét egy teljesen átalakított kipufogórendszer segíti.

Maximális vezetési élmény

Ha nem kell másra koncentrálni csak az útra, akkor kerül csak igazán előtérbe a szórakozás és élvezet. Különösen ha a biztonságáról kanyarodást segítő funkcióval ellátott Continental ABS rendszer gondoskodik. A hátsó kerék felemelésének megakadályozásával pedig még egyel kevesebb dolog van amin aggódnod kellene. A rendszer beavatkozik az első fékre gyakorolt nyomás enyhítésébe, ezáltal elkerülve a hátsó kerék nem kívánt megemelkedését.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre