Upgrade
Your ride

A Dragster R szórakoztatásra született.. 

THE ART

NERO CARBON METALLIZZATO

ROSSO FOLLIA METALLIZZATO / NERO CARBON METALLIZZATO

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 11.500 R.P.M

237KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

168KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 11.500 R.P.M

237KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

168KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Exkluzív

A legendás MV Agusta Dragster erejét, agresszivitását és karakterét ambiciózus és izgalmas módon ötvözi a Dragster R, egy olyan motorkerékpár, amely valóban az ésszerűség határait feszegeti.

olvasd tovább

tISZTA
mv agusta
hANGZÁS

A Dragster R olyan szintre emeli a naked motorok stílusát és agresszivitását, amilyet még a kevésbé tapasztalt motorosok sem láttak a gázpedálon. A háromhengeres motor teljesítménye, rugalmassága és használhatósága minden helyzetben új mércét állít. A 112 lóerő és a 85 Nm nyomaték ereje az intenzív vezetési élmény, az érzés és a hozzáférhetőség ideális kombinációja.

Kontroll és testreszabás

A teljes Ride-By-Wire rendszerrel kiegészített MVICS tovább finomodott, és most már nyolc fokozatú kipörgésgátlót és négy menetmódot kínál: Sport, Race, Rain, Custom. A motor karakterének megváltoztatása még soha nem volt ilyen gyors és intuitív, mintha négy motor lenne egyben. Az MV EAS 3.0 elektronikus gyorsváltó pedig még gyorsabbá és intuitívabbá teszi mindezt.

Csúcstechnológia mindenkinek

A vázlemezek, a lengőkar, a felfüggesztés beállításai, sőt még a nyereg is, a frissített formával és párnázottsággal, mind a részletekre fordított figyelmet mutatja, hogy a Dragster R vezetési élménye izgalmasabb és könnyebb legyen, mint valaha.

Minőségi fékrendszer

Teljesítmény és biztonság - küldetés teljesítve a négydugattyús Brembo radiális féknyergeknek köszönhetően. Egy másik legújabb generációs funkció a Continental által kifejlesztett ABS (blokkolásgátló fékrendszer), amely kanyarodási funkcióval és RLM (hátsó kerékemelkedés-gátló) funkcióval is rendelkezik.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre