ERŐ.
A TÖBB
JOBB

Az eredeti Brutale-vel kezdődött utazás legújabb mérföldköve, amely elhozta a piacon megtalálható legkomplexebb sport naked motorkerékpárt.

THE ART

BIANCO SURREALE /ROSSO FUOCO

ROSSO FUOCO / NERO INTENSO

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 12.300 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

175KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 12.300 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

175KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. BEAUTY OF BALANCE

Csúcsteljesítmény leadására tervezték, az alváz, elektronika és motor továbbfejlesztésével. Az új, kényelmes kialakítású kétrészes ülés és az egyszerű és könnyű alváz jelenti a legújabb technikai újításokat, mellyel még jobb vezetési élményt értünk el. A kompromisszumokat nem tűrő dizájnról már nem is beszélve..

olvasd tovább

TUSZTA

MV AGUSTA

HANGZÁS

A soros háromhengeres motor kiemelkedik hatékonyságával és teljesítményével. A 140 lóerő és a 87 Nm nyomaték garantálja a szórakozást. A motor időzítése nagyon korlátozott súrlódást biztosít, a sebességváltó pedig kivehető, akárcsak a versenyek világában. Az ellenirányban forgó forgattyús tengely szintén a versenyzés világából származik, és úgy tervezték, hogy csökkentse a tehetetlenséget az irányváltásoknál.

Újgenerációs elektronika

A kizárólag az MV Agusta számára kifejlesztett új IMU platform újradefiniálta az elektronikus vezérlések minőségét: a kipörgésgátló minden eddiginél pontosabb, míg az FLC vezérlés fokozza a vezetés izgalmát anélkül, hogy bármit is áldozna a biztonságon. Az új EAS 3.0 elektronikus sebességváltó precízebb váltást, ezáltal jobb gyorsulást és sebességet kínál.

A motorépítés csúcsa

Még a legkiválóbb is túlszárnyalható: ezt szem előtt tartva a váz új oldallemezekkel rendelkezik, melyek növelik az oldalirányú és hosszanti merevséget.

Az új hátsó felfüggesztés pedig fokozza a progresszivitást, és teljes összhangban áll az újra kalibrált villával. Az állandó fejlesztés eredménye a hatékonyság, a kényelem és a sportos élmény növekedése.

Technológia ami biztonságot ad

Az új Continental ABS MK100 RLM-mel a legélesebb és leghirtelenebb bekövetkező súlypontáthelyezéseket is biztonságosan kezelhetjük. Ez magában foglal egy kanyarodás segítő funkciót, amely lehetővé teszi a biztonságos oldalirányú dőléseket az élesebb kanyarokban is.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre