Okos váltó.
Nyers Erő

Az MV Agusta technológiai kiválósága megmutatkozik az SCS szériában, ugyanis az új SCS 2.0 intelligens váltórendszer egy innovatív és egyedülálló találmánya az olasz motorgyárnak.

Végtelen Erő

minden szögből

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

175KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

140HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

244KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

175KG

Száraz súly

13.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Tökéletesség és egyensúly

Kialakítását feszes vonalak jellemzik. Rendkívüli egyensúlyt tükröző kialakítás, amely mindig is a Brutale jellemzője volt. A motor a hagyományos acél alvázba ágyazódik, alumínium oldallemezekkel kiegészítve a vezetési élmény fokozása érdekében.

olvasd tovább

Halld az erőt

A Brutale RR SCS soros háromhengeres motorja továbbra is kiemelkedik rugalmasságával, teljesítményével és kompakt méreteivel. Az intelligens váltórendszer segítségével kiváló teljesítményt nyújt, és még feltűnőbb gyorsulással büszkélkedhet, mint a hagyományos kuplunggal szerelt változatok.

Elektronikai forradalom

Az elektronika teljes felújítása az új inerciális platform bevezetésével, amelyet az e-Novia fejlesztett ki kizárólag az MV Agusta számára, növelte a használhatóságot a Brutale kivételes teljesítményében. Sőt, az új, 5,5 hüvelykes TFT-készülék lehetővé teszi az összes paraméter ellenőrzés alatt tartását.

36 gramm könnyedség

Az SCS rendszer hihetetlenül egyszerűen használható. Fel- és lefelé való váltást hajt végre a lábnál található váltókar és a kétirányú Quickshift segítségével. Valójában az SCS rendszer és a hagyományos tengelykapcsoló közötti súlykülönbség mindössze 36 gramm: valóban észrevehetetlen.

Könnyed fékezés és az új ABS

Teljesítmény és egyszerű használat: a kettő legfontosabb tulajdonság kombinációját a Brutale RR SCS-n megjelenő Brembo fékrendszer biztosítja. Elöl négydugattyús radiális féknyergekkel és két 320 mm átmérőjű tárcsával.

Az új Continental ABS rendkívül hasznos kanyarfunkcióval rendelkezik, amely garantálja a biztonságot kanyarodáskor is.

Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre