VÁROSI
ESSZENCIA

Egyedülálló és felejthetetlen kivitelezése egy ikonikus Naked Bike-nak

Végtelen Erő

minden szögből

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

237KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

175KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

3

Henger

110HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

237KM/H

Max sebesség

798CC

Hengerűrtartalom

175KG

Száraz súly

12.3:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Minden részlet számít

A Rosso termékcsalád ismertetőjegye a természetesen megkülönböztető színe: a piros szín felteszi az i-re a pontot. A különbségek a szokásos felépítéshez képest kifinomultabbá teszik a motorot, észlelhető ez például a kerék küllők profiljának marásán.

olvasd tovább

Halld az erőt

Az F3 800-ból származó soros háromhengeres motor teljesítményével, teljesítménytartományával, súlyával és rekordnak számító méretével rendelkezik. 110 LE és 83 Nm nyomatékkal a teljes potenciálja azonnal és egyszerűen, bármilyen típusú útviszonyok között elérhetőek.

Szabad kezelhetőség

Nyolc kipörgésgátló és négy vezetési mód: Sport, Race, Eső és Custom. A vezetési módok egyszerűen egy joystick segítségével kiválaszthatók, hogy bármilyen szituációt maximálisan élvezhess.

Csúcstechnológia bárkinek

A Rosso széria ugyanazokkal a technikai megoldásokkal rendelkezik, mint más MV modellek. Például a MotoGP-ből eredő ellentétesen forgó főtengely és a kivehető sebességváltó. Megújult a szerkezet, köszönhetően az új progresszív kapcsolású hátsó résznek, valamint az új és továbbfejlesztett komfortú nyeregnek.

Csúcsminőségű fékrendszer

Erő és kiszámíthatóság. Az elülső nagy teljesítményű fékrendszer négydugattyús Brembo féknyereggel büszkélkedhet. Az új Continental ABS kanyarsegítő funkcióval szintén növekedett a teljesítmény és a biztonság, még kanyarokban is.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre