ERŐ
MINDENKINEK

Brutale minden állati ereje és vad szépsége minden motoros számára.

THE ART

GRIGIO NARDO / GRIGIO SCURO METALLIZZATO OPACO

ROSSO AGO / GRIGIO SCURO METALLIZZATO OPACO

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.4:1

Kompressziós arány

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.2:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. IHLETETT

Brutale története mélyen gyökerezik Massimo Tamburini, az ötletes tervező kreatív erejében aki forradalmasította a sportmotorokat. Ma ennek a dizájnnak ugyanaz a látnoki szelleme ölt testet az új Brutale-ban, amely megőrzi szépségét miközben elengedhetetlen műszaki fejlődéssel büszkélkedhet.

olvasd tovább

Tiszta

MV Agusta

Hangzás

Technológia és hatalom. A soros, négyhengeres MV Agusta motor, amely a radiális szelepelrendezésnek köszönhetően a világon mindenhol egyedülálló, új változatot talál, részben az ellentengelynek köszönhetően, amely csökkenti a nagyfrekvenciás másodlagos rezgéseket, mindez a megbízhatóság és a kényelem javára. A súrlódás csökkent az új fogaskerekeknek köszönhetően. A sebességváltót megerősítették, és még pontosabbá és hatékonyabbá tették.

 

Mindig biztonságban

A nagy teljesítményre való törekvésünk befolyásolta az elektronikát is. Az új inerciális platform lehetővé tette számunkra, hogy tovább finomítsuk a tapadás és az első kerék elemelkedésének összhangján. A Brutale 1000 RS tökéletes harmóniában egyesíti a biztonságot és a teljesítményt, lehetővé téve a maximális vezetési élményt különféle körülmények között, legyél akár a versenypályán vagy akár az úton.

Csatlakoztatva

A Brutale 1000 RS egyik legbecsesebb aspektusa a rider felület használhatósága, amely egy 5,5 hüvelykes TFT -képernyővel, intuitív elektronikus vezérlőkkel és MV Ride alkalmazással büszkélkedhet. Az alkalmazás lehetővé teszi számos elektronikus paraméter beállítását a használati feltételek és a versenyző preferenciái szerint. Nem is beszélve a navigációs funkciókról és az utazások mentésének lehetőségéről, amelyeket aztán megoszthat akár a közösségi médiában is.

Biztonság

Ezen modellnek a legmodernebb felszerelését a Continental ABS kanyarodást segítő rendszere teszi teljessé. Ez létfontosságú ahhoz, hogy még a kanyarokban is biztosítsa a blokkolást. A fékrendszer kiemelkedik versenytársai közül a fékerejét és könnyű használatát tekintve. A Brembo által épített 320 mm átmérőjű tárcsák, Brembo Stylema féknyergekkel vannak ellátva.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre