iGAZI
HYPER
NAKED

Az F1-ből származó technológia földöntúli teljesítményt biztosít. A Brutale 1000 RR az első motorkerékpár amit az MV Ride alkalmazáson keresztül kontrollálhatsz.

Végtelen Erő

minden szögből

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.4:1

Kompressziós arány

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.2:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. Pályára termett

Kialakítása a feszes vonalakon alapszik, melyek tökéletesen integrálódnak az elülső és a hátsó vég között. Ez a remek egyensúly, a négyhengeres Brutale megkülönböztető jegye az első ikonikus modell óta, amely az F4 mellett az olasz márka újból megjelentetett. Ezúttal visszatértek egy új 1000 RR-el is.

olvasd tovább

Halld az erőt

A minőségre való figyelem egyértelműen megmutatkozik az anyagválasztásban. A titán csapszegek és az alacsony súrlódású Asso dugattyúgyűrűk mind a csúcsminőséget mutaják. Ez nem véletlen, ugyanis minden részlet számít ha a valaha volt legfejlettebb négyhengeres soros motor teljesítményéről van szó.

Elektronikai forradalom

Az elektronika teljes felújítása az új inerciális platform bevezetésével, amelyet az e-Novia fejlesztett ki kizárólag az MV Agusta számára, növelte a használhatóságot a Brutale kivételes teljesítményében. Sőt, az új, 5,5 hüvelykes TFT-készülék lehetővé teszi az összes paraméter ellenőrzés alatt tartását.

Félszáraz olajteknő

Az Mv Agusta versenypályákon szerzett tapasztalatából származó új kenési rendszer lehetővé teszi az olaj elválasztását a mozgó mechanikai alkatrészektől. A félszáraz olajteknő kenése képes mechanikus védelmet garantálni olyan extrém vezetési körülmények között, mint az éles dőlés. Mindezt a súrlódási szint jelentősen alacsonyan tartásával.

Biztonság

A villához, a kormánycsillapítóhoz és az egyoldalas lengőkarhoz rögzített Öhlins EC elektronikus szabályozó optimális irányítást biztosít minden útviszonynál.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre