EXTRÉM
HYPER
NAKED

Az F1-ből származó technológia földöntúli teljesítményt biztosít. A Brutale 1000 RR az első motorkerékpár amit az MV Ride alkalmazáson keresztül kontrollálhatsz.

THE ART

GRIGIO NARDO / GRIGIO SCURO METALLIZZATO OPACO

ROSSO AGO / GRIGIO SCURO METALLIZZATO OPACO

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.4:1

Kompressziós arány

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

186KG

Száraz súly

13.2:1

Kompressziós arány

DIZÁJN. 

NEC PLUS NAKED

A Brutale RR a hipernaked motorok királya. Az első modelltől napjainkig vezető szerepe a dizájn, a motorteljesítmény és a vezetési élmény középpontjában áll. Az új Brutale 1000 RR ismét a csúcson van, köszönhetően az alkatrészek abszolút minőségének, a továbbfejlesztett négyhengeres motornak és az etalon elektronikának. És a folyamatos frissítéseknek, amelyek célja, hogy még izgalmasabbá tegyék.olvasd tovább

Tiszta

MV Agusta

Hangzás

A 208 lóerős kivételes teljesítményt az új vezérműtengely-kiosztásnak köszönhetően még izgalmasabbá tették, amely optimalizálja a nyomatékgörbét a közepes/alacsony fordulatszámon. A hatékonyságot a súrlódást csökkentő új sebességváltó áttételeknek köszönhetően javították. A négyhengeres forgattyúsházába bevezetett előtengely a hajtótengely fordulatszámának kétszeresével forog, és 54%-kal csökkenti a nagyfrekvenciás másodlagos rezgéseket. Nagyobb megbízhatóság és nagyobb kényelem. A sebességváltót megerősítették, a kipufogó pedig új főgyűjtőcsövet kapott. 

SZELÍD ERŐ

A csúcstechnológiás inerciális platformnak köszönhetően a vonóerő- és kerékszabályozás még hatékonyabb és pontosabb, ami javítja a biztonságot, de a lehető legjobb teljesítmény elérésére is a legnagyobb figyelmet fordítja. Az ellenforgatással ellátott gázkar érkezése javítja az irányítást a kanyar közepén, és progresszívabbá teszi a tempomat kikapcsolását. A nyomaték-, a kipörgésgátló- és az indításvezérlés kezelése frissült és tovább tökéletesedett.

OSZTÁLYELSŐ

A titánium használata a csatlakozó rudakhoz, valamint a szívó- és kipufogószelepekhez a Brutale projektet jellemző magas minőséget jelzi. A motoros kezelőfelülete is kiemelkedő, köszönhetően az 5,5"-os TFT-panelnek, a többfunkciós elektromos kezelőszerveknek és az MV Ride App-nak, amely lehetővé teszi számos elektronikai és motorparaméter beállítását közvetlenül az okostelefonról. A Front Lift Control a szögsebességen dolgozik, hogy a kerékvetéseket simán és hatékonyan kezelje, megakadályozva a hirtelen teljesítménycsökkenést. A motor pedig a félig száraz olajteknőnek köszönhetően mindig megfelelően van kenve.

Biztonság

A kanyarodási funkcióval ellátott Continental ABS egy folyamatos fejlődés csúcspontja, amelynek célja a motoros és az utasok biztonságának javítása. A fékrendszer a széles átmérőjű tárcsáknak, a Brembo Stylema féknyergeknek és a kormányon elhelyezett radiális pumpának köszönhetően első számú a teljesítmény és a könnyű kezelhetőség tekintetében. Az ergonómia javítása érdekében a nyereg újratervezésre került, a lábtartók pedig kovácsoltak: könnyűek és funkcionálisak.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre