Brutale 1000 Nürburgring Limited Edition

RACING
GEIST

A legextrémebb, eszméletlen Brutale

Végtelen Erő

minden szögből

Brutale 1000 Nürburgring Limited Edition

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

183KG

Száraz súly

13.4:1

Kompressziós arány

Brutale 1000 Nürburgring Limited Edition

4

Henger

208HP

Max Motorteljesítmény @ 10.150 R.P.M

>300KM/H

Max sebesség

998CC

Hengerűrtartalom

183KG

Száraz súly

13.2:1

Kompressziós arány

KÖNNYED.

A lehető legtöbb súlytól megszabadulni, ez volt a cél. Mindezt azért, mert a kisebb súly hatékonyabb fékezést és gyorsabban irányváltást tesz lehetővé. A legszélsőségesebb Brutale soha nem látott dinamikus teljesítménnyel büszkélkedhet, köszönhetően az alvázra és a műszaki jellemzőkre összpontosító fejlesztéseknek, javítva a dizájnt, amely mindig is ennek az extrém Naked Bike-nak az egyik legfőbb megkülönböztető eleme volt.

olvasd tovább

Brutale 1000 Nürburgring Limited Edition

Halld az erőt

Az RR Nürburgring szenzációs négy hengere életre kelt a teljes titán kipufogórendszernek köszönhetően, amelyet partnerünk az Arrow Superbike fejlesztett. A szokásos 4 az 1-ben séma helyett a tervezők a 4 a 2-ben választották, hogy a lehető legnagyobb nyomatékot hozhassák ki belőle. Mindezt a súly optimalizálásával együtt. A készlet tartalmazza a vezérlőegységet dedikált térképpel.

Ütős elektronika

Testreszabás és vezérlés: a motorkerékpár elektronikus berendezéseit még jobbra fejlesztették. Az okostelefon képernyőjén mindössze néhány érintéssel kiválaszthatja a kívánt vezetési módot, köszönhetően az MV Ride App-nak és a nagyméretű, 5,5 hüvelykes színes TFT kijelzővel ellátott műszerfalnak. Minden személyre szabható, és minden paraméter szabályozható. Az egyedülálló vezetési élmény érdekében még a Nürburgring legendás aszfaltján is.

Zéró Inerzia

Az exkluzív, legújabb generációs karbon felniket partnerünkkel, a BST-vel fejlesztettük. Ebben a változatban a kerékagy még könnyebb és merevebb a teljes hatékonyság elérése érdekében. A tehetetlenségi erő csökkent, csak úgy mint a gyorsulási és fékezési idő. Ezáltal a motorozás még gyorsabb, érzékenyebb és szórakoztatóbb lett.

Biztonság

A Continental ABS MK100 modul tartalmazza a kanyarodás segítő funkciót, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan vehessük a kanyarokat még a Nürburgringen szembejövő extrém helyzetekben is. Teljes gázzal haladni, a határon fékezni, kezelni a kanyarból érkező erőt - ez csak néhány kiemelt dolog, ami a Brutale-t különlegessé tette a Nürburgringen. Vezérlőjét úgy tervezték, hogy egyszerűen elérhető és kifogástalan legyen a biztonság szempontjából. Így ha a pályára érkezel, neked csak a teljesítményre kell összpontosítanod.
Foglald le
motorod most
Az árak a magyarországi forgalombahelyezési költségeket, regisztrációs adót NEM TARTALMAZZÁK. Az MV Agusta 3 év garanciát vállal egész modellpalettájára, nagyszerű szerviztámogatással minden ügyfél számára.

Gyere el hozzánk$

Foglald le MV motorodat kiállítótermünkben

v kapcsolatfelvétel$

Még több információért keress minket elérhetőségeinken

Hivatalos szerviz$

Motorodról való gondoskodást bízd hivatalas márkaszervizünkre