Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

dec. 11. | Motorok

Bemutatkozott Superveloce Alpine
A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.

Ezen limitált kiadású modellen számos különlegesség megtalálható. A Superveloce alapjaira épült, kivételesen hangulatos Alpine Kék szín fedi a legendás francia autóügyártóra utalva. Ezen szín visszaköszön az Alcantara ülés varratain is. A finoman megmunkált kerekek kialakítása felidézik az Alpine autókat, csakúgy, mint a a modell oldalán található dombornyomott “A” betű. Felszereltsége Arrow 3-Way kipufogóval, dedikált motorvezérlő egységgel, Alpine logóval ellátott övekkel és még sok más extrával teljesedett ki.

A 798 köbcentis soros, háromhengeres motor már megfelel az Euro5 környezetvédelmi előírásoknak, teljesítménye 147 lóerő. A különleges motor ára 13.820.000 Ft lesz, és a 6-os mellett a 71-es sorszámmal ellátott motor is kicsiny hazánkba érkezik!

további cikkek

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.

Bemutatkoztak a 2021-es BRUTALE és DRAGSTER modellek

Február 12-én az MV Agusta lerántotta a leplet a megújult háromhengeres modelljeiről, a 2021-es kiadású Brutale és Dragster motorokról.

Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.

Megjelent a Superbike magazin Brutale 1000RR cikke

“Tiéd álmaid asszonya, de csak rövid időre! Mit csinálsz? Hova viszed? Úgy, hogy kötelezően besűrítendő egy állásinterjú és egy minél szaftosabb szexfilmforgatás is?”

Superveloce 800 a TOTALBIKE.HU tollából

A Totalbike.hu-nál járt teszten motorunk a 2020-as Superveloce 800. Csak egy mondatot említenék meg a cikkből, mégpedig a következőt: “Igazából minden gyártónak ilyen sportmotort kellene gyártani..”