Superveloce 800 75th Anniversary

nov. 15. | Motorok

Superveloce 800 75th Anniversary
Az élvonalbeli mérnöki és az időtlen elegancia örökségének megünneplésére az MV Agusta elindítja a Superveloce 800, egy nagyon különleges változatát a 75. évfordulón, 75 darabos limitált kiadásban.

A 75 darabos különkiadást mindössze 75 órán keresztül volt lehetősége lefoglalnia a fanatikusoknak. Ehhez viszont mindössze néhány óra is elegendő volt, ugyanis november 15-én amint megkezdődött a motorok előfoglalása, az első pár órában már el is kelt az összes jubileumi kiadású Superveloce.

75 ember most rendkívül boldog lehet, ugyanis hamarosan tulajdonosa lehet az alábbi képeken is látható rendkívül különleges, nem mellesleg megannyi extrával szerelt MV Agusta motorkerékpárnak.

további cikkek

A legextrémebb Brutale – Nürburgring Limited Edition

Az MV Agusta egy bolond ötlettől vezérelve megalkotta minden fanatikus számára a valaha létezett...

Megérkezett a BRUTALE 1000 RS

A 4 hengeres radiális szelepekkel felszerelt motor nyers ereje és a Brutale futóművének...

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.

Bemutatkoztak a 2021-es BRUTALE és DRAGSTER modellek

Február 12-én az MV Agusta lerántotta a leplet a megújult háromhengeres modelljeiről, a 2021-es kiadású Brutale és Dragster motorokról.

Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.