Megérkezett az első Energica motor Magyarországra

okt. 15. | Motorok

Energica Eva EsseEsse9
Megérkezett hazánkba az első Energica motorkerékpár ami nem más mint egy EVA EsseEsse9. Az Energica ezen modellje egy innovatív “old school” kinézetű elektromos motorkerékpár. Az EsseEsse nevet a Via Emilia ihlette ami egy történelmi olasz út. A Via Emilia időszámításunk előtt 187-ben épült, az EsseEsse lelke pedig ezen térség történelmén és hagyományain nyugszik. Ez az […]

Megérkezett hazánkba az első Energica motorkerékpár ami nem más mint egy EVA EsseEsse9. Az Energica ezen modellje egy innovatív “old school” kinézetű elektromos motorkerékpár. Az EsseEsse nevet a Via Emilia ihlette ami egy történelmi olasz út. A Via Emilia időszámításunk előtt 187-ben épült, az EsseEsse lelke pedig ezen térség történelmén és hagyományain nyugszik. Ez az “old school” elektromos motor igazán bátor formatervezéssel bír. Az ősi motorkerékpárok által ihletett Eva EsseEsse9-et klasszikus lágy tapintású üléssel és modern LED-es fényszóróval szerelték. A motorkerékpár tervezését teljes egészében az Energica Design osztálya végezte, ebben a motorkerékpárban pedig egyesült a legújabb technológia a legrégebbi motoros szenvedéllyel.

Ha Magyarországon elsőként te is megtekintenéd az olasz Energica elektromos motorkerékpárjait, akkor látogass el eseményünkre október 24-én a Doboz Clubba! Ide kattintva minden részletet megtalálsz az Energica motorok bemutatójáról.

 

[tm-pg-gallery id=”5659″][/tm-pg-gallery]

 

további cikkek

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.

Bemutatkoztak a 2021-es BRUTALE és DRAGSTER modellek

Február 12-én az MV Agusta lerántotta a leplet a megújult háromhengeres modelljeiről, a 2021-es kiadású Brutale és Dragster motorokról.

Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.

Megjelent a Superbike magazin Brutale 1000RR cikke

“Tiéd álmaid asszonya, de csak rövid időre! Mit csinálsz? Hova viszed? Úgy, hogy kötelezően besűrítendő egy állásinterjú és egy minél szaftosabb szexfilmforgatás is?”

Superveloce 800 a TOTALBIKE.HU tollából

A Totalbike.hu-nál járt teszten motorunk a 2020-as Superveloce 800. Csak egy mondatot említenék meg a cikkből, mégpedig a következőt: “Igazából minden gyártónak ilyen sportmotort kellene gyártani..”