Megérkezett az első Energica motor Magyarországra

okt. 15. | Motorok

Energica Eva EsseEsse9
Megérkezett hazánkba az első Energica motorkerékpár ami nem más mint egy EVA EsseEsse9. Az Energica ezen modellje egy innovatív „old school” kinézetű elektromos motorkerékpár. Az EsseEsse nevet a Via Emilia ihlette ami egy történelmi olasz út. A Via Emilia időszámításunk előtt 187-ben épült, az EsseEsse lelke pedig ezen térség történelmén és hagyományain nyugszik. Ez az […]

Megérkezett hazánkba az első Energica motorkerékpár ami nem más mint egy EVA EsseEsse9. Az Energica ezen modellje egy innovatív „old school” kinézetű elektromos motorkerékpár. Az EsseEsse nevet a Via Emilia ihlette ami egy történelmi olasz út. A Via Emilia időszámításunk előtt 187-ben épült, az EsseEsse lelke pedig ezen térség történelmén és hagyományain nyugszik. Ez az „old school” elektromos motor igazán bátor formatervezéssel bír. Az ősi motorkerékpárok által ihletett Eva EsseEsse9-et klasszikus lágy tapintású üléssel és modern LED-es fényszóróval szerelték. A motorkerékpár tervezését teljes egészében az Energica Design osztálya végezte, ebben a motorkerékpárban pedig egyesült a legújabb technológia a legrégebbi motoros szenvedéllyel.

Ha Magyarországon elsőként te is megtekintenéd az olasz Energica elektromos motorkerékpárjait, akkor látogass el eseményünkre október 24-én a Doboz Clubba! Ide kattintva minden részletet megtalálsz az Energica motorok bemutatójáról.

 

[tm-pg-gallery id=”5659″][/tm-pg-gallery]

 

további cikkek

MV Agusta Club Hungary 19. születésnapi party és motorozás 06.15-én!

Június 15-én az MV Agusta Club Hungary 19. születésnapját ünnepeljük!

Az MV AGUSTA és a PIERER MOBILITY stratégiai együttműködés

Varese, 2022. november 3. – Az MV Agusta és a PIERER Mobility stratégiai együttműködésben állapodott meg.

A legextrémebb Brutale – Nürburgring Limited Edition

Az MV Agusta egy bolond ötlettől vezérelve megalkotta minden fanatikus számára a valaha létezett...

Megérkezett a BRUTALE 1000 RS

A 4 hengeres radiális szelepekkel felszerelt motor nyers ereje és a Brutale futóművének...

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.