Itt a legújabb hyper-naked, a Brutale 1000 RR

nov. 12. | Motorok

Brutale 1000 RR
Az MV Agusta 2020-ra elhozta a saját hyper-naked motorkerékpárját a Brutale 1000 RR személyében. Ebből a csúcs nakedből eddig csak egy limitált Serie Oro kiadás volt, most viszont jön a bő tízezer euróval olcsóbb kiadás. A kiadásokat olyan okos megoldásokkal csökkentették mint például a csavarok titánról acélra cserélése vagy a szénszál helyett kovácsolt alumíniumból készült […]

Az MV Agusta 2020-ra elhozta a saját hyper-naked motorkerékpárját a Brutale 1000 RR személyében. Ebből a csúcs nakedből eddig csak egy limitált Serie Oro kiadás volt, most viszont jön a bő tízezer euróval olcsóbb kiadás. A kiadásokat olyan okos megoldásokkal csökkentették mint például a csavarok titánról acélra cserélése vagy a szénszál helyett kovácsolt alumíniumból készült felnik. Viszont ahogy azt megszokhattuk a Brutale 1000 RR így is egy rendkívül exkluzív és egyedi motorkerékpár lett.

[tm-pg-gallery id=”5794″][/tm-pg-gallery]

 

A 208 lóerős teljesítményhez (13450-es fordulaton), 116 Nm nyomaték és 186 kilós száraz tömeg társul. A végsebességet illetően túlszárnyalja a 300 km/h-t is. A soros négyhengeres blokk 998 köbcentis, melynek megoldásait a motorsport ihlette.

[tm-pg-gallery id=”5795″][/tm-pg-gallery]

 

Külön kiemelendőek a szelepvezetők, a vezérműtengelyek és a titán hajtókarok, amelyekkel csökkentették a motor tehetetlenségét, és ehhez jön még egy új főtengely valamint az alacsony súrlódású dugattyúgyűrűk is.

Az elektronika négy üzemmódot ismer – sport, verseny, eső és egyedi – emellett van nyolc fokozatban állítható kipörgésgáltó is. Az elektronika IMU-t használ, így van benne egykerék gátló is. Ezen felül van rajtautomatika és tempomat is. Ezek beállításait az MV Ride appon, telefonon keresztül is szabadon módosíthatjuk.

[tm-pg-gallery id=”5796″][/tm-pg-gallery]

 

A futóművet és a kormánygátlót az Öhlins biztosítja, ráadásul mindezek elektronikusan vezérelt félaktív darabok. Emellett felkerültek rá MotoGP stílusú szárnyak is a hűtőnél. A lassításról Brembo Stylema nyergek gondoskodnak, melyek 320-as tárcsákkal kerültek a motorra. És mindezt a Bosch 9 Plus ABS rendszer felügyeli.

Az MV Agusta Brutale 1000 RR-t nálunk már elő is rendelheted! Az ára nettó €24.590 ami a jelenlegi árfolyamon bruttó 10.600.000 Forintnak felel meg.

Érdeklődni elérhetőségeinken keresztül tudsz, melyeket IDE KATTINTVA megtalálsz.

Az MV Agusta Brutale 1000 RR részletes specifikációit pedig itt találod.

 

Forrás: totalbike.hu

további cikkek

MV Agusta Club Hungary 19. születésnapi party és motorozás 06.15-én!

Június 15-én az MV Agusta Club Hungary 19. születésnapját ünnepeljük!

Az MV AGUSTA és a PIERER MOBILITY stratégiai együttműködés

Varese, 2022. november 3. – Az MV Agusta és a PIERER Mobility stratégiai együttműködésben állapodott meg.

A legextrémebb Brutale – Nürburgring Limited Edition

Az MV Agusta egy bolond ötlettől vezérelve megalkotta minden fanatikus számára a valaha létezett...

Megérkezett a BRUTALE 1000 RS

A 4 hengeres radiális szelepekkel felszerelt motor nyers ereje és a Brutale futóművének...

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.