Brutale Serie Oro: A 2018-as EICMA legszebb motorkerékpárja!

nov. 16. | Motorok

Brutale 1000 Serie ORO
Az új Brutale 1000 Serie Oro-val az MV Agusta megnyerte a „A legszebb motorkerékpár” címet a 2018-as EICMA motorkiállításon. A legnagyobb olasz motoros magazin, a Motociclismo által szervezett versenyt az MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro határozottan vezette a vásár hét folyamán: az új négyhengeres a több mint 16.000 voksoló 35%-a választotta a legszebb motorkerékpárnak […]

Az új Brutale 1000 Serie Oro-val az MV Agusta megnyerte a „A legszebb motorkerékpár” címet a 2018-as EICMA motorkiállításon.

A legnagyobb olasz motoros magazin, a Motociclismo által szervezett versenyt az MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro határozottan vezette a vásár hét folyamán: az új négyhengeres a több mint 16.000 voksoló 35%-a választotta a legszebb motorkerékpárnak a kiállításon. A Ducati Hypermotard SP a szavazatok 19%-át kapta, a harmadik pedig az Aprilia RSV4 1100 lett 9%-kal. Az MV Agusta legújabb szülöttje egy példátlan műalkotás, amely a kétkerekű kiállítás közönségét teljesen lenyűgözte.

A díjátadó ünnepségre az EICMA 2018 utolsó napján kerül sor a Motociclismo standon Giovanni Castiglioni az MV Agusta elnöke, Adrian Morton a motorkerékpár tervezője, Andrea dell’Orto az EICMA elnöke és Piero Bacchetti Edisport szerkesztőjének társaságában. A Brutale 1000 Serie Oro első megjelenésével azonnal a legkívánatosabb motorkerékpárrá vált világszerte a motorosok számára. Ezzel a modellel az MV Agusta forradalmasította ezt a piaci szegmenst, újraértelmezte a MV Agusta koncepcióját, ugyanakkor új esztétikai és teljesítményi paramétereket határoz meg. A 212 lóerős csúcsteljesítmény és a 300 km/h-nál nagyobb sebesség mellett az MV Agusta a hyper-naked fogalmát teljesen új szintre emelte, így hozva létre egy abszolút referenciaértéket a kategórián belül.

Giovanni Castiglioni véleménye „A legszebb motorkerékpár” cím elhódításáról: „Számunkra ez egy újabb nagyszerű elismerés és megerősít minket abban a hitben, hogy az MV Agusta számára elengedhetetlen hogy a folyamatos fejlesztések és új termékek létrehozásába a lehető legtöbb energiát fektessék bele. Az ötödik alkalommal nyertük meg ezt a mind számomra, mind Timur Sardarov üzleti partnereim számára fontos versenyt. Ezt a győzelmet fantasztikus munkatársainknak szeretném ajánlani akik hihetetlen szenvedéllyel végezték a dolgukat.”

További képeket és videót IDE KATTINTVA találsz az MV Agusta Brutale Serie Oro-ról.

további cikkek

MV Agusta Club Hungary 19. születésnapi party és motorozás 06.15-én!

Június 15-én az MV Agusta Club Hungary 19. születésnapját ünnepeljük!

Az MV AGUSTA és a PIERER MOBILITY stratégiai együttműködés

Varese, 2022. november 3. – Az MV Agusta és a PIERER Mobility stratégiai együttműködésben állapodott meg.

A legextrémebb Brutale – Nürburgring Limited Edition

Az MV Agusta egy bolond ötlettől vezérelve megalkotta minden fanatikus számára a valaha létezett...

Megérkezett a BRUTALE 1000 RS

A 4 hengeres radiális szelepekkel felszerelt motor nyers ereje és a Brutale futóművének...

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.