Az új Brutale 1000 Serie Oro-val az MV Agusta megnyerte a “A legszebb motorkerékpár” címet a 2018-as EICMA motorkiállításon.

A legnagyobb olasz motoros magazin, a Motociclismo által szervezett versenyt az MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro határozottan vezette a vásár hét folyamán: az új négyhengeres a több mint 16.000 voksoló 35%-a választotta a legszebb motorkerékpárnak a kiállításon. A Ducati Hypermotard SP a szavazatok 19%-át kapta, a harmadik pedig az Aprilia RSV4 1100 lett 9%-kal. Az MV Agusta legújabb szülöttje egy példátlan műalkotás, amely a kétkerekű kiállítás közönségét teljesen lenyűgözte.

A díjátadó ünnepségre az EICMA 2018 utolsó napján kerül sor a Motociclismo standon Giovanni Castiglioni az MV Agusta elnöke, Adrian Morton a motorkerékpár tervezője, Andrea dell’Orto az EICMA elnöke és Piero Bacchetti Edisport szerkesztőjének társaságában. A Brutale 1000 Serie Oro első megjelenésével azonnal a legkívánatosabb motorkerékpárrá vált világszerte a motorosok számára. Ezzel a modellel az MV Agusta forradalmasította ezt a piaci szegmenst, újraértelmezte a MV Agusta koncepcióját, ugyanakkor új esztétikai és teljesítményi paramétereket határoz meg. A 212 lóerős csúcsteljesítmény és a 300 km/h-nál nagyobb sebesség mellett az MV Agusta a hyper-naked fogalmát teljesen új szintre emelte, így hozva létre egy abszolút referenciaértéket a kategórián belül.

Giovanni Castiglioni véleménye “A legszebb motorkerékpár” cím elhódításáról: “Számunkra ez egy újabb nagyszerű elismerés és megerősít minket abban a hitben, hogy az MV Agusta számára elengedhetetlen hogy a folyamatos fejlesztések és új termékek létrehozásába a lehető legtöbb energiát fektessék bele. Az ötödik alkalommal nyertük meg ezt a mind számomra, mind Timur Sardarov üzleti partnereim számára fontos versenyt. Ezt a győzelmet fantasztikus munkatársainknak szeretném ajánlani akik hihetetlen szenvedéllyel végezték a dolgukat.”

További képeket és videót IDE KATTINTVA találsz az MV Agusta Brutale Serie Oro-ról.