Brutale 800 RR LH44 “Naked Perfection” by Lewis Hamilton

máj. 25. | Motorok

Az MV Agusta bemutatta Lewis Hamilton új limitált kiadású motorkerékpárját, a mindössze 144 darabból álló szériát, a Brutale 800 RR LH44-et. (Már rendelhető!) Mi teszi igazán különlegessé a partneri kapcsolatot az MV Agusta és Lewis Hamilton között? A közös hit a szépség és a technológia egyesítésében. A Forma 1 pályákon vagy az utcán, négy vagy […]

Az MV Agusta bemutatta Lewis Hamilton új limitált kiadású motorkerékpárját, a mindössze 144 darabból álló szériát, a Brutale 800 RR LH44-et. (Már rendelhető!)

Mi teszi igazán különlegessé a partneri kapcsolatot az MV Agusta és Lewis Hamilton között? A közös hit a szépség és a technológia egyesítésében. A Forma 1 pályákon vagy az utcán, négy vagy két keréken, a motorsport legmagasabb osztályának bajnoka és a legmagasabb technológiákkal és egyedi dizájnnal dolgozó motorgyár értékeket, ötleteket és projekteket osztanak meg egymással.

A Dragster 800 RR LH44, majd az F4 LH44 sikere után, az MV Agusta és a Lewis Hamilton újra összeült, hogy ismét létrehozzanak egy új modellt. Az korábbi alkotásokhoz hasonlóan az új motor is magán hordozza a brit versenyző ötleteit, különleges műszaki és esztétikai tulajdonságait. A Brutale 800 RR LH44 névre hallgató motorkerékpár egy hatalmas 140 lóerős és 172 kg-os vadállat. A legjobb közepes méretű naked bike, a piacon található legkönnyebb motorral és a gyártásban fellelhető legfejlettebb technológiával. Olyan extrákkal mint a visszafelé forgó főtengely és az EAS 2.0 gyorsváltó rendszer.
A legújabb Hamilton motorkerékpárok 2018 júniusában kerülnek a gyártószalagra, melyekből mindösszesen 144 darab készül, természetesen mindegyik egyedi számozással és hitelességi igazolással.

[tm-pg-gallery id=”4792″][/tm-pg-gallery]

 

A Brutale 800 RR LH44 fejlesztésének kiindulópontjaként az MV Agusta és a Lewis Hamilton kiválasztotta az alapot amely a Brutale 800 RR-lett. Ez a vadonatúj naked bike remek választás azok számára, akik kiváló vezetési dinamika mellett lenyűgöző dizájnt keresnek.

Hasonlóan a két korábbi modellhez, a Dragster és az F4 után a Brutale 800 RR LH44 is egy olyan kreatív folyamat eredménye, amely Lewis Hamilton és az MV Agusta Design Center (CRC) közötti kitűnő együttműködésen alapul. A meglepő versenyeredmények mellett Lewis Hamilton híres kreativitásáról, stílusáról és a részletekre való odafigyeléséről is. A CRC sokkal több, mint egy design stúdió: ez egy technológiai gyár, mely a mérnökök és a tervezők képzeletét életre kelti minden új MV Agusta motorkerékpárban digitális szimulációk segítségével. Nehéz elképzelni ennél ígéretesebb partnerséget.

A színösszeállítás – fekete, vörös és fehér keveréke – a híres Lewis Hamilton stílusból származik. A grafika a dinamikát hangsúlyozza, és természetesen nem hiányozhat Lewis Hamilton logója és versenyszáma a 44-es sem.

Ebben a különleges projektben az MV Agusta olyan új anyagokat és alkatrészeket használt melyet még más motorkerékpárjánál soha. Mint például a speciális szénszálas alkatrészek, egyedi szín összeállítású grafikák és egy exkluzív kerámiaalapú bevonat, mely extra ellenállást biztosít. Ide tartoznak még a könnyűfém ötvözetből készült alkatrészek. Elölről szemet gyönyörködtető részleteket tartalmaznak a fék és a tengelykapcsolókarok valamint a folyadéktartály sapkák is. A tanksapka, a tengelykapcsoló védőburkolata és a generátorvédő CNC megmunkálással készült.

Az összes motorkerékpár a korlátozott 144 darabos kiadáshoz tartozik, egyedi számozással a műszerfalon.

Specifikációk és részletek a Brutale 800 RR LH44-ről ITT.

[tm-pg-gallery id=”4769″][/tm-pg-gallery]

további cikkek

MV Agusta Club Hungary 19. születésnapi party és motorozás 06.15-én!

Június 15-én az MV Agusta Club Hungary 19. születésnapját ünnepeljük!

Az MV AGUSTA és a PIERER MOBILITY stratégiai együttműködés

Varese, 2022. november 3. – Az MV Agusta és a PIERER Mobility stratégiai együttműködésben állapodott meg.

A legextrémebb Brutale – Nürburgring Limited Edition

Az MV Agusta egy bolond ötlettől vezérelve megalkotta minden fanatikus számára a valaha létezett...

Megérkezett a BRUTALE 1000 RS

A 4 hengeres radiális szelepekkel felszerelt motor nyers ereje és a Brutale futóművének...

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.