Novemberben a soron következő milánói motorshow alkalmával bemutatásra kerül a régóta várt új Brutale 1000-es modellt, amely négyhengeres lesz és kétféle változatban kerül gyártásba a 2019-ben.
Lesz egy Serie ORO, tehát az MV-nél már megszokott sorszámozott kezdőszéria, és lesz egy RR változat is mellette. 215 lóerőről csiripelnek a madarak, de a végleges konfigurációt majd csak a 2018-as EICMA-n tudhatjuk meg. Az MV Agusta már rég bemutatta az új Brutale 1000 külsejét ezen a rajzon, reméljük igaziból is valami hasonlót láthatunk majd, ugyanis ezen a képen a formák a motor nevéhez hűen brutálisan szépek.
Brutale 1000
Külföldi sajtóforrások szerint az elektronikát sem sajnálták belőle a mérnökök: lesz rajta egy integrált járművezérlő rendszer (MVICS = Motor & Vehicle Integrated Control System), kipörgésgátló, egykerék-szabályzó, dőlésszög-szenzor, ride-by-wire vezérlés, valamint ABS. Mondjuk ezek most is mind megtalálhatóak a 800-as széria modelleken is, mi leginkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen okos műszerfallal és milyen fejlett IMU-val kerül piacra.

Mint mindig az MV most is a legerősebb és a legfejlettebb motorral fog visszatérni a csúcsra.

Az új modellel kapcsolatos friss információkkal hamarosan jelentkezünk, addig is be kell érned a fentebb látott képpel. Viszont ha már most megtetszett a vas, és alig várod hogy lecsaphass rá, akkor nálunk már elő is rendelheted! A Brutale 1000 RR 12.560.000 (Nettó: €30320), a Brutale 1000 Serie Oro pedig 14.590.000 Forintért (Nettó: €35240) cserébe költözhet be garázsodba. Gyártásuk 2019 június-júliusában indul.

Forrás: mvagusta-budapest