MV Agusta Club Hungary szezonnyitó találkozó

márc. 21. | Egyéb

mv agusta club szezonnyito 2019
Április 6-án szombaton 12 órakor szeretettel várunk minden jelenlegi és jövőbeni MV Agusta tulajdonost hagyományőrző évnyitó találkozónkra és gurulásunkra. A gyülekező 12 órakor az Akademia Italia étterem előtt lesz, a Bazilika baloldalánál. Aki szeretne szerepelni a gondosan komponált képeken, az érkezzen időben! 🙂 Indulás 13 órakor, az útiterv az időjárás és megegyezés szerint fog zajlani. […]

Április 6-án szombaton 12 órakor szeretettel várunk minden jelenlegi és jövőbeni MV Agusta tulajdonost hagyományőrző évnyitó találkozónkra és gurulásunkra.
A gyülekező 12 órakor az Akademia Italia étterem előtt lesz, a Bazilika baloldalánál.
Aki szeretne szerepelni a gondosan komponált képeken, az érkezzen időben! 🙂
Indulás 13 órakor, az útiterv az időjárás és megegyezés szerint fog zajlani.

Kattints IDE és csatlakozz Facebook eseményünkhöz, és értesülj mindenről időben!

Időpont:
2019. április 6. szombat, 12:00
Helyszín:
Akademia Italia, 1051 Budapest, Szent István tér 12.

további cikkek

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.

Bemutatkoztak a 2021-es BRUTALE és DRAGSTER modellek

Február 12-én az MV Agusta lerántotta a leplet a megújult háromhengeres modelljeiről, a 2021-es kiadású Brutale és Dragster motorokról.

Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.

Megjelent a Superbike magazin Brutale 1000RR cikke

“Tiéd álmaid asszonya, de csak rövid időre! Mit csinálsz? Hova viszed? Úgy, hogy kötelezően besűrítendő egy állásinterjú és egy minél szaftosabb szexfilmforgatás is?”

Superveloce 800 a TOTALBIKE.HU tollából

A Totalbike.hu-nál járt teszten motorunk a 2020-as Superveloce 800. Csak egy mondatot említenék meg a cikkből, mégpedig a következőt: “Igazából minden gyártónak ilyen sportmotort kellene gyártani..”