MV Agusta, a kézműves csoda

ápr. 1. | Egyéb

MV Agusta Youtube Video
Az MV Agusta YouTube csatornáján újabb videón keresztül próbálják meg bemutatni, hogy az olasz gyárnál mit is értenek motorgyártás alatt. “Nem a technológia irányítja a kezünket, a kezünk irányítja technológiát.”

Az MV Agusta YouTube csatornáján újabb videón keresztül próbálják meg bemutatni, hogy az olasz gyárnál mit is értenek motorgyártás alatt.

“Nem a technológia irányítja a kezünket, a kezünk irányítja technológiát.”

további cikkek

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.

Bemutatkoztak a 2021-es BRUTALE és DRAGSTER modellek

Február 12-én az MV Agusta lerántotta a leplet a megújult háromhengeres modelljeiről, a 2021-es kiadású Brutale és Dragster motorokról.

Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.

Megjelent a Superbike magazin Brutale 1000RR cikke

“Tiéd álmaid asszonya, de csak rövid időre! Mit csinálsz? Hova viszed? Úgy, hogy kötelezően besűrítendő egy állásinterjú és egy minél szaftosabb szexfilmforgatás is?”

Superveloce 800 a TOTALBIKE.HU tollából

A Totalbike.hu-nál járt teszten motorunk a 2020-as Superveloce 800. Csak egy mondatot említenék meg a cikkből, mégpedig a következőt: “Igazából minden gyártónak ilyen sportmotort kellene gyártani..”