Motorbemutató és évzáró party a Dobozban

nov. 20. | Egyéb

Motorbemutató és évzáró party a Dobozban
December 4-én kedden, még a mikulás érkezése előtt összegyűlünk Budapesten a Dobozban egy évzáró MV Agusta Club Hungary bulira. Ezen az eseményen a Lewis Hamilton nevéhez kapcsolódó F4 és a Brutale limitált kiadású modellek kerülnek bemutatásra. Mindenkit sok szeretettel várunk! Csatlakozz Facebook eseményünkhöz az alábbi linkre kattintva, hogy az esemény pontos időpontja biztosan ne menjen […]

December 4-én kedden, még a mikulás érkezése előtt összegyűlünk Budapesten a Dobozban egy évzáró MV Agusta Club Hungary bulira. Ezen az eseményen a Lewis Hamilton nevéhez kapcsolódó F4 és a Brutale limitált kiadású modellek kerülnek bemutatásra.
Mindenkit sok szeretettel várunk!

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz az alábbi linkre kattintva, hogy az esemény pontos időpontja biztosan ne menjen ki a fejedből: https://www.facebook.com/events/540764506396749/

további cikkek

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.

Bemutatkoztak a 2021-es BRUTALE és DRAGSTER modellek

Február 12-én az MV Agusta lerántotta a leplet a megújult háromhengeres modelljeiről, a 2021-es kiadású Brutale és Dragster motorokról.

Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.

Megjelent a Superbike magazin Brutale 1000RR cikke

“Tiéd álmaid asszonya, de csak rövid időre! Mit csinálsz? Hova viszed? Úgy, hogy kötelezően besűrítendő egy állásinterjú és egy minél szaftosabb szexfilmforgatás is?”

Superveloce 800 a TOTALBIKE.HU tollából

A Totalbike.hu-nál járt teszten motorunk a 2020-as Superveloce 800. Csak egy mondatot említenék meg a cikkből, mégpedig a következőt: “Igazából minden gyártónak ilyen sportmotort kellene gyártani..”