Limitált kiadású szörnyeteg – MV Agusta RVS#1

jún. 19. | Egyéb, Motorok

Az MV Agusta hivatalosan is bemutatta legújabb limitált szériás motorját ami az RVS#1 névre hallgat. Az RVS#1 a világ legerősebb és legkülönlegesebb háromhengeres motorja melyből a tervek szerint mindössze 95 darabot készít az MV Agusta gyár. Ezekek 2017 július végéig lesznek rendelhetőek, úgyhogy az igazi fanatikusok jobban teszik ha észbe kapnak és már böngészgetik is […]

Az MV Agusta hivatalosan is bemutatta legújabb limitált szériás motorját ami az RVS#1 névre hallgat. Az RVS#1 a világ legerősebb és legkülönlegesebb háromhengeres motorja melyből a tervek szerint mindössze 95 darabot készít az MV Agusta gyár. Ezekek 2017 július végéig lesznek rendelhetőek, úgyhogy az igazi fanatikusok jobban teszik ha észbe kapnak és már böngészgetik is elérhetőségeinket!

Persze ezt az igazi különlegességet nem mindenki szerezheti meg, ugyanis csak és kizárólag azok rendelhetik elő az RVS-t akik már korábban is bizonyítottan rendelkeztek MV Agusta motorkerékpárral, plusz a vételár felét is le kell tudni rakni. A motor teljes vételára nem mellesleg 11.900.000 Ft.- lesz.

A technikáról nagy vonalakban annyit, hogy a dragster vázába egy 150 lóerős, háromhengeres, 800 köbcentis Euro4-es blokk kerül, mely a Dragster RC,RR és a Brutale RR modelleknél visszaköszönő brutális teljesítményt nyújtja. A motor súlya az extrákkal felszerelve mindössze 160kg. Az extrákat egy gyönyörű RVS#1 mintázatúra festett faládában kapjuk, ezek nem mások mint például egy SC-Project kipufogó és elektronika valamint JW Speaker kanyarbavilágító fényszóró. A forgalomba helyezés érdekében természetesen az RVS kipufogórendszere megfelel az Euro4 normáknak.

RVS#1 – „egy ember egy motor.”

További információért, keress minket elérhetőségeinken!

további cikkek

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.

Bemutatkoztak a 2021-es BRUTALE és DRAGSTER modellek

Február 12-én az MV Agusta lerántotta a leplet a megújult háromhengeres modelljeiről, a 2021-es kiadású Brutale és Dragster motorokról.

Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.

Megjelent a Superbike magazin Brutale 1000RR cikke

“Tiéd álmaid asszonya, de csak rövid időre! Mit csinálsz? Hova viszed? Úgy, hogy kötelezően besűrítendő egy állásinterjú és egy minél szaftosabb szexfilmforgatás is?”

Superveloce 800 a TOTALBIKE.HU tollából

A Totalbike.hu-nál járt teszten motorunk a 2020-as Superveloce 800. Csak egy mondatot említenék meg a cikkből, mégpedig a következőt: “Igazából minden gyártónak ilyen sportmotort kellene gyártani..”