A Budapest Motor Show helyett a Boat Show-n találkozunk!

febr. 3. | Egyéb

Sajnálatos módon a 2018-as Budapest Motor Fesztivál elmarad. Viszont velünk ettől függetlenül találkozhattok, ugyanis motorjaink kiállításra kerülnek a Boat Show-n, ami ugyanúgy február 23-25 között kerül megrendezésre a Hungexpón. Gyere el és nézd meg az MV Agusta gyár legújabb motorjait! Csatlakozz Facebook eseményünkhöz ITT! Egy kis ízelítő a Budapest Boat Show-ról: Alább a Hungexpo Zrt. […]

Sajnálatos módon a 2018-as Budapest Motor Fesztivál elmarad. Viszont velünk ettől függetlenül találkozhattok, ugyanis motorjaink kiállításra kerülnek a Boat Show-n, ami ugyanúgy február 23-25 között kerül megrendezésre a Hungexpón. Gyere el és nézd meg az MV Agusta gyár legújabb motorjait! Csatlakozz Facebook eseményünkhöz ITT!

Egy kis ízelítő a Budapest Boat Show-ról:

Alább a Hungexpo Zrt. hivatalos közleményét olvashatod az elmaradó Budapest Motor Fesztivállal kapcsolatban.

A Hungexpo Zrt. értesíti a közönséget, hogy a február 23–25. között esedékes Budapest Motor Fesztivál elmarad.

A cég minden körülményt mérlegelve a látogatók érdekében hozta meg ezt a nehéz döntést. Miután a nagy motor importőr cégek egy része jelezte, hogy idén nem vesz részt a szezonnyitó rendezvényen, a Hungexpo az utolsó pillanatig tárgyalt a legjelentősebb márkákat forgalmazó kereskedőkkel és potenciális kiállítókkal, azonban támogatás hiányában több partner is visszalépett a megjelenéstől. A Hungexpo számára a látogatók és kiállítók elégedettsége a legfontosabb érték, a cég vezetése úgy véli, hogy a jelen körülmények között nem tudja biztosítani a megszokott színvonalú motoros seregszemlét, és a piaci szereplőkkel együttműködve a jövő évi kiállítás megszervezésére koncentrál. A cél továbbra is az, hogy fenntartva a folyamatos véleménycserét a szakma képviselőivel, az ország legnagyobb ilyen típusú rendezvényét kínálják évről-évre a mintegy 30 ezer érdeklődő látogatónak.

A már megvásárolt jegyek árát a szervezők visszatérítik, a kellemetlenségért elnézést kérnek.

A változás, az ugyan ebben az időben megrendezésre kerülő Budapest Boat Show-t nem érinti, melyre a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Budapest, 2018. február 14.

Forrás: http://motorshow.hu/

további cikkek

MV Agusta Club Hungary 19. születésnapi party és motorozás 06.15-én!

Június 15-én az MV Agusta Club Hungary 19. születésnapját ünnepeljük!

Az MV AGUSTA és a PIERER MOBILITY stratégiai együttműködés

Varese, 2022. november 3. – Az MV Agusta és a PIERER Mobility stratégiai együttműködésben állapodott meg.

A legextrémebb Brutale – Nürburgring Limited Edition

Az MV Agusta egy bolond ötlettől vezérelve megalkotta minden fanatikus számára a valaha létezett...

Megérkezett a BRUTALE 1000 RS

A 4 hengeres radiális szelepekkel felszerelt motor nyers ereje és a Brutale futóművének...

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.