Brutale 800 RR bemutató és összejövetel az Öntödében

máj. 10. | Egyéb

MV Agusta Club Hungary összejövetel az Öntödében
Pénteken bemutatjuk a legújabb Brutale 800 RR-t az MV Agusta Club Hungary összejövetelén! A program nem csak tagoknak szól, ezért ha téged is érdekel a legújabb gépcsoda, akkor várunk szeretettel május 11-én 20 órától az Öntödében. Lesz minden amire egy motoros csak vágyhat, haverok, buli, kaja, pia, zene és nem mellesleg jó néhány MOTOR! Részletek […]

Pénteken bemutatjuk a legújabb Brutale 800 RR-t az MV Agusta Club Hungary összejövetelén! A program nem csak tagoknak szól, ezért ha téged is érdekel a legújabb gépcsoda, akkor várunk szeretettel május 11-én 20 órától az Öntödében. Lesz minden amire egy motoros csak vágyhat, haverok, buli, kaja, pia, zene és nem mellesleg jó néhány MOTOR!

Részletek az alábbi linken található Facebook eseményben.
https://www.facebook.com/events/1002638673249487

Várunk szeretettel a Zsilip utca 17-ben!

MV Agusta Magyarország

Brutale 800RR Pirelli

további cikkek

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.

Bemutatkoztak a 2021-es BRUTALE és DRAGSTER modellek

Február 12-én az MV Agusta lerántotta a leplet a megújult háromhengeres modelljeiről, a 2021-es kiadású Brutale és Dragster motorokról.

Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.

Megjelent a Superbike magazin Brutale 1000RR cikke

“Tiéd álmaid asszonya, de csak rövid időre! Mit csinálsz? Hova viszed? Úgy, hogy kötelezően besűrítendő egy állásinterjú és egy minél szaftosabb szexfilmforgatás is?”

Superveloce 800 a TOTALBIKE.HU tollából

A Totalbike.hu-nál járt teszten motorunk a 2020-as Superveloce 800. Csak egy mondatot említenék meg a cikkből, mégpedig a következőt: “Igazából minden gyártónak ilyen sportmotort kellene gyártani..”