75 éves MV Agusta party Varesében!

jan. 30. | Egyéb

Idén 75 éves legkedveltebb kétkerekűeket gyártó márkánk, az MV Agusta. Ezen remek alakalomból a csúcsminőségű motorkerékpárjairól ismert MV nagyszabású szülinapi rendezvénnyel rukkol elő idén nyáron, melyen mi is részt veszünk. Mi az MV Agusta Hungarynál szintén a születésnapunkat ünnepeljük, méghozzá a 15-et.

Az MV Agusta hivatalos szülinapi rendezvénye idén nyáron kerül megrendezésre június 20-21-én Olaszországban, egészen pontosan Varese városában, melyre szeretettel várunk minden magyarországi fanatikust is.
Gyertek és ünnepeljünk együtt Varesében! ??

Az időpontot jobb ha már most feljegyzed a naptárba, Júni 20-21 Varese, Olaszország. Ott találkozunk!

Csatlakozz az MV Agusta 75. szülinapjára létrehozott Facebook eseményünkhöz ITT!

Itt pedig megtalálod az MV hivatalos bejegyzését a 75. szülinappal kapcsolatban.

további cikkek

Megérkezett a BRUTALE 1000 RS

A 4 hengeres radiális szelepekkel felszerelt motor nyers ereje és a Brutale futóművének...

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.

Bemutatkoztak a 2021-es BRUTALE és DRAGSTER modellek

Február 12-én az MV Agusta lerántotta a leplet a megújult háromhengeres modelljeiről, a 2021-es kiadású Brutale és Dragster motorokról.

Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.

Megjelent a Superbike magazin Brutale 1000RR cikke

“Tiéd álmaid asszonya, de csak rövid időre! Mit csinálsz? Hova viszed? Úgy, hogy kötelezően besűrítendő egy állásinterjú és egy minél szaftosabb szexfilmforgatás is?”