15 éves az MV Agusta Club Hungary

jún. 7. | Egyéb

Május 23-án szombaton, a budapesti Szent István Bazilika előtti téren megünnepeltük az MV Agusta Club Hungary 15. születésnapját.

Az eseményen részt vett szeretett márkánk megannyi rajongója, összejövetelünkről pedig még az MV Agusta gyár is írt májusi hírlevelében. Ezt az alábbi képen meg is tekintheted, valamint az eseményen készült összes fotót megtalálod és le is töltheted ezen a linken! Háttérképnek sem utolsók..

Külön köszönet Dévai Zoltánnak a csodás képekért!

Az MV Agusta hírlevélben írták klubunk 15 évfordulójáról:

On Saturday, 23rd of May, the 15th Anniversary of the MV Agusta Club Hungary was held at St. Stephen’s Basilica in Budapest. The event was followed by many owners and enthusiasts of the MV Agusta brand.
We would like to thank the importer and president of the motoclub Thomas Bakirdzisz for his passion and the great job done, as well as the photographer, Zoltan Dévai, for capturing photos of the event.

további cikkek

MV Agusta filmvetítés Június 3-án!

Szeretettel meghívunk Június 3-án 19 órára az MV Agusta 60 perces dokumentumfilmjének vetítésére a Lupa Beachen található Beach Caféba.

Bemutatkoztak a 2021-es BRUTALE és DRAGSTER modellek

Február 12-én az MV Agusta lerántotta a leplet a megújult háromhengeres modelljeiről, a 2021-es kiadású Brutale és Dragster motorokról.

Új limitált kiadás! Bemutatkozott a Superveloce Alpine

A Superveloce Alpine egy 110 darabos limitált kiadás, mellyel az MV Agusta az Alpin A110 versenyautó és a motorosport történelme előtt tiszteleg.

Megjelent a Superbike magazin Brutale 1000RR cikke

“Tiéd álmaid asszonya, de csak rövid időre! Mit csinálsz? Hova viszed? Úgy, hogy kötelezően besűrítendő egy állásinterjú és egy minél szaftosabb szexfilmforgatás is?”

Superveloce 800 a TOTALBIKE.HU tollából

A Totalbike.hu-nál járt teszten motorunk a 2020-as Superveloce 800. Csak egy mondatot említenék meg a cikkből, mégpedig a következőt: “Igazából minden gyártónak ilyen sportmotort kellene gyártani..”